MUN SEINÄLLÄ + 25% ALEKOODI

LIFE, yhteistyö

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: DESENIO

Kaikki alkoi yhdestä kissakalenterista mun ollessa ala-asteella ekoilla luokilla. Tajusin sen kalenterin loppumisen jälkeen, että hei mähän voin laittaa nää kaikki 12 kissajulistetta seinälle! Yhdessä vaiheessa muistan, että melkein jokainen sentti mun huoneesta oli peitetty julisteilla niin kissoista kuin muista eläimistä. Mun lempparipuuhaa oli järjestellä niitä parhaimpaan järjestykseen, siten että sain mahdollisimman monta julitsetta seinälle ja siten että julisteiden värit sopivat hyvin yhteen, muodostaen kauniin kokonaisuuden. Periaatteessa samaa mitä teen nykyään mun Instagram fiidin kanssa (!). Kissat vaihtui ala-asteen loppupuolella ja ylä-asteelle siirryttäessä elokuva julisteisiin ja mun suosikki näyttelijöihin ja bändeihin. Rakastin mun sängynpäädyn yläpuolella olevaa massiivista Taru Sormusten Herra julistetta ja voin myöntää että mulla oli aika paha celebrity crush Aragorniin ja muutama juliste vain pelkästään hänestä!

Lukioikäisenä 'lapselliset' posterit sai väistyä ja vuorasin mun seiniä itseotettuihin kuviin musta ja mun ystävistä. En usko, että mun vanhemmat oli oikeasti kovin innoissaan siitä naulojen määrästä mitä hakkasin mun seiniin. Valokuvien seuraksi tuli isot maisemajulisteet ja kauniit printit. Raahasin mun suosikit mukaan mun jokaiseen opiskelijakämppään, joka vaihtui vähintään kerran vuodessa. Vaikka kaikki muu muuttui, niin mun taulut pysyi samana ja teki paikasta kuin paikasta kodin.

Voin siis käsi sydämellä sanoa, että mä oon aina rakastanut julisteita, tauluja ja kuvia, enkä oikein keksi itselle sopivampaa yhteistyötä kuin Desenion kanssa! Sain luvan valita heidän loputtomasta valikoimastaan itselleni muutaman mieluisan taulun ja kehykset. Yllä ja alla näkyykin sitten mihin mä päädyin!*


*Oslon karttajuliste on myös Deseniolta, mutta ei osa tätä yhteistyötä.

Ei ehkä tän alustuksen jälkeen tule yllätyksenä, että mun muuttaessa Osloon yksi juliste matkusti mun mukana. Oon viimeaikoina rakastunut karttaiheisiin julisteisiin ja niitä löytyy ehkä muutama meidän kämpästä tällä hetkellä haha. Oon nykyään erittäin tarkka sen suhteen, että mitä haluan omalle seinälleni ripusta. Mä oon aina ollut se tyyppi, jonka mielestä kaikella tulee olla merkitys. Ja niin se on myös taulujen ja julisteiden suhteen. Deseniolla on onneksi melkein loputtomiin valinnavaraa ja lähinnä mulla oli ongelmia sen suhteen että valinnanvaraa ja ihania printtejä oli niin pajon.

Meillä on kotona ennestään jo aika paljon tauluja seinällä ja suurin osa niistä on mun ottamia valokuvia, jotka on teetetty isommaksi. Rakastan tarinoita näiden mun ottamien kuvien takana ja sen vuoksi musta olisi tuntunut hassulle valita jonkun toisen kuvaajan kuvia omaan kotiini. Tiedän että tää on hyvin normaalia, mutta jotenkin koin sen hassuna koska voisin periaatteessa ottaa nämä samat kuvat itse. Ainakin melkein :----D Tän vuoksi päädyin valitsemaan vähän abstraktimpia kuvia, jotain mitä en voisi itse toteuttaa! Mun lemppari näistä taitaa olla sininen Antartica Travel juliste valkoisissa julistelistoissa, jossa lukee 'Protect Antarctica'. Tää tietenkin sisältää mulle tyypilliseen tapaan merkityksen, koska tää on yksi asia mistä oon erittäin huolissaan ja samaan aikaan yritän tehdä parhaani, että voisin estää napajäätiköiden sulamista.

julisteet ja kehykset saatu Deseniolta

Kuten jo mainitsin aiemmin, oon lapsesta asti nauttinut siitä että oon sommitellut kuvia mun seinille, joten mulle oli itsestäänselvää, että kokoan näistä uusista kuvista meidän sohvan yläpuolelle galleriaseinän! Valitsin osittain tarkoituksella sinisävyisiä julisteita, mutta myös siitä syystä että mä rakastan sinistä väriä. Siinä on jotain mikä saa mut rauhoittumaan ja tuntemaan oloni juurtuneeksi. Sen vuoksi Blueberry, Indigo Blue pensselinveto-juliste ja Cotton Plant kukka sopii hyvin huolettomasti yhteen. Tiedätte ei sillä tapaa että niistä näkee niiden olevan tarkoituksella yhdessä, vaan siten että näyttää että ne on vain laitettu samaan tilaan ja sattumalta ne toimiikin loistavasti yhdessä. Luonto on mulle hyvin lähellä sydäntä, joten halusin valita luontoaiheisia julisteita meidän kotiin. Tällöin ne sointuu saumattomasti muuhun (kasvipainotteiseen) sisutukseen ja jo olemassa oleviin kuviin. Sininen pensselinveto-juliste muistuttaa mua merestä, kun taas mustikka lapsuudesta.

Näiden lisäksi bonuksena tekstijuliste Be More, jota en voinut yksinkertaisesti vastustaa! Oon vähän sucker tekstitauluille, mutta en halunnut sen olevan fokuspisteenä tällä seinällä. Sen takia päätin ottaa tästä pienen koon (21x30cm) ja ripustaa sen seinälle pelkällä klipsillä. Rakastan sen industrial-vaikutelmaa ja miten hyvin se toimii kunnon kehyksien ja näiden roikkuvien julistelistojen kanssa. Ennestään meidän kehykset on kaikki mustia, joten sen perusteella oli helppo pysytellä mustissa raameissa. Oon kyllä edelleen sitä mieltä, että mustat kehykset on parhaat tuomaan itse kuvan esille valkoisesta seinästä ja luoden raamit kokonaisuudelle.


Tykkään mielettömän paljon siitä, miten erilaisilla kuvilla saa muutettua huoneen tunnelmaa melkein välittömästi. Oon just se tyyppi, joka on aina vaihtamassa järjestystä tai suunnittelemassa uutta projektia. Jo lapsena vaihdoin huoneeni järjesystä ja julisteita melkein viikottain haha. Ehkä juuri sen vuoksi oonkin kiintynyt tauluihin ja siihen miten helposti ja nopesti vaikka vain niiden paikkaa vaihtamalla keskenään saa muutettua tunnelmaa. Onko muita, jotka on aina olleet näin juliste-intoilijoita? :---D Mikä on sun lemppari näistä mun julisteista?


Tän yhteistyön merkeissä sain teille myös alennuskoodin julisteisiin Deseniolta! Koodilla “REETTA” saat 25% alennusta julisteista* 7.-9.8. välillä. Huomatkaa, että tää koodi on voimassa vain muutaman päivän!

*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita

Likes

Comments

petratoivonen
petratoivonen,
Sulla on ihanan kotoisan näköinen koti! Ja hienot taulut 😊 nouw.com/petratoivonen
FashionStatement
FashionStatement,
Voi kiitos! Tykkään näistä tauluista paljon itsekkin :---)nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229