MUN SUOSIKKI KESÄLOOK

Mun suosikki kesälook on tämä! Farkut, sandaalit ja niiden seurana kesäinen toppi tai pusero! Tältä mä oon halunnut näyttää koko kesän, mutta nyt vasta on melkein tarpeeksi 'viileää siihen' haha.

Tykkään kyllä kesämekoista ja paljaista sääristä, mutta jos pitäisi valita look joka tuntuu eniten just multa ja miellyttää mun silmää eniten on se just tää. Sen vuoksi skandikesä onkin just jees (yleensä), kun sinne mahtuu niitä viileitä päiviä jolloin saa onnellisena vetää farkut jalkaan ja sitten on niitä lämpimiä päiviä, jolloin kesämekot ja lyhyet shortsit on paikallaan. Mä yksinkertaisesti rakastan denimiä ja en malta luopua siitä edes kesän ajaksi haha!

Jos totta puhutaan loppukesän ja alkusyksyn pukeutuminen on mun suosikki aikaa, koska voi laittaa villapaidan hameen kanssa tai farkut lyhyhihaisen puseron kanssa. En edes aloita, kuinka oon kaivannut takkeja ja niiden avulla asuihin syntyvää kerrostusta ja syvyyttä hah. Jos totta puhutaan niin olihan nää farkut vieläkin ihan turhan lämpimät näissä keleissä, mutta minkäs teet. Tää toppi vaatii seurakseen rennot vaaleat mom jeansit! Topista puheenollen, tää on mun itse tekemä ja toteutettu ihanan Millan DIY-ohjeen mukaan <3


Kuuluuko teistä kukaan tähän samaan kastiin mun kanssa, jonka mielestä tää on yksi parhaista lookeista? Ihanaa sunnuntaita!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anna
,
Oon niin samaa mieltä! Ihan innoissani ootan niitä viileämpiä alkusyksyn päiviä, että saan laittaa farkut jalkaan ja päälle kirpparilta löytämäni neuleen. Oon paljon itsevarmempi farkut ja neule/t-paita päällä, koska niissä oon eniten minä. Aivan ihana toi toppi!
ReettaPelli
ReettaPelli,
Hyvä etten oo ainut joka on tätä mieltä! :--D Mulla sama juttu, että farkut jalassa tunnen itseni minuksi ja siksi just itsevarma olo! kiitos <3
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli