MUN TAVALLINEN ASU

Mä oon ihan hullaantunut punaiseen ja voisin pukeutua punaiseen kokonaisuuteen melkein joka päivä. Jos seuraa mua instassa (@reettachristina) niin on varmaan huomannut sen, että mun fiidi on täyttynyt punaisista asukuvista :'---D En oo koskaan ennen tuntenut näin vahvasti jotain väriä kohtaan ja oon ihan koukussa minkälaisen fiiliksen punainen väri päällä tuo mulle! Vaikka se onkin todella bold valinta päälle, musta tuntuu siinä niin luontevalle ja voimakkaalle. Se pistää hymyilyttämään ja antaa askeleeseen vähän enemmän potkua.

Sama fiilis tulee kyllä myös siitä, että voi pukea itseneuloman villapaidan päälle. Pakahdun melkein ylpeydestä kun kuljen tämä revontulineule päälläni :'---) Vatvoin pitkään että haluanko ostaa nämä lasit tälle vuodelle ja tuleville (toim. huomauttaa että nämä on ostettu ennen ostolakon alkamista). Mietin että sopiiko nämä mun naamalle ja jääkö nää vaan one hit wonderiksi, mutta päädyin lopulta siihen tulokseen että nämä on suhteellisen ajattomat pokat ja että ne sopii myös mun naamalle. Muistan miettineen pitkään pyöreiden lasien ostamista ja sitä että onko ne vain 'trendi'juttu, mutta kuten aika on näyttänyt on pyöreät lasit tulleet jäädäkseen. Mä oon itseasiassa todella tarkka arskojen kanssa ja nämä onkin ensimmäiset uudet lasit muutamaan vuoteen! Ja tuohan nää nyt ihan uutta ilmettä tähän asuun.

Tämä asu on kyllä just sitä tyypillistä mua! Lenkkarit, puvunhousut, baskeri ja erittäin reilunkokoinen villakangastakki, villapaita ja vielä poolopaita sen alla. Toivottavasti näistä mun samantyylisistä asuvalinnoista saa edes jotain inspiraatiota omaan pukeutumiseen! Oon ollut fiiliksissä siitä, että on viimein vähän lauhempaa ja voin jälleen käyttää mun lenkkareita asujen kanssa. Once lenkkarityttö aina lenkkarityttö, vaikka pakko sanoa, että oon tykännyt käyttää myös nilkkureita pitkästä aikaa.


Mitä mieltä siellä ollaan näistä ysäri-kissalaseista? Mun on pakko sanoa, että mä tykkään näistä ihan älyttömän paljon ja nää tulee olemaan liimautuneena mun naamalle loppuvuoden!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emilia Komulainen,

Tosi chic asu <3 Noi lasit sopii sulle älyttömän hyvin!!

emiliaidamaria.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,

oi kiitos!! <3 tykkään näistä laseista ihan super paljon! ;----))

nouw.com/reettapelli
LoveKatariina
LoveKatariina,

Ihanan pirteän värinen baskeri! ♥

nouw.com/lovekatariina
ReettaPelli
ReettaPelli,
Eikö! 🙈 Tää vaaleanpunainen on ihana baskerina!
nouw.com/reettapelli
AnetteMarie
AnetteMarie,

Toi takki on kyllä niiiin magee!!

nouw.com/anettemarie
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos!! Oon samaa mieltä 🙈
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli