Mun vaatekaapin monikäyttöisin mekko

En ois uskonut että tää valkoinen rimpsumekko, jonka ompelin keväällä, päätyisi yhdeksi mun parhaimmista ja käytetyimmistä mekoista! Tää tuntuu toimivan ihan kaiken kanssa, niin lenkkareiden kuin sandaalien kanssa. Takilla tai ilman! Oon vakavasti harkinnut samantyylisen ompelua mutta mustassa värissä, siitä voisi tulla ehdottomasti se pikkumusta mikä puuttuu mun kaapista.


Koska tää on käytännössä vain valkoinen kaapu, toimii tää mitä parhaimpana pohjana mille tahansa asusteelle. Kropattu takki, kuten tää upea Marimekon unikko farkkutakki, tekee mekosta heti vähän ryhdikkäämmän ja vähemmän "enkelimäisen", varsinkin jos jalkaan vetäisee nahkanilkkurit. Muhkeat nahkanilkkurit on tänä(kin) syksynä in, mutta mun mielestä ei kannata rynnätä ostamaan uusia super muhkulakenkiä, kun nämä "perinteiset" nahkanilkkurit saa aikaan ihan saman lookin, maihareista puhumattakaan.


Oon ottanut näköjään tavaksi jakaa aina asujen kanssa toisen stailausidean, ehkä se on hyvä osoitus siitä miten vaatteita voi helposti stailata monella tapaa? Toivottavasti nää idea muruset on teistä myös kiinnostavia! Tällä kertaa kaavailen tätä mekkoa yhdistettäväksi muhkean neuleliivin kanssa! Ahh en kestä miten ihanaa on se, että neuleliivit on tänä syksynä ja talvena in :----D Niin suloinen vaatekappale! Olkaa valmiina, pyrin teille kuvaamaan pian tän mekon neuleliivin kanssa haha. Ootteko te jo lämmenneet neuleliiveille vai onko ne too much?


Mut tuntien oon ihan myyty mille tahansa trendille, jos se liittyy vähänkin neulomiseen <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

J
,

Ihana asu! 😍 Ootan innolla miltä tää näyttää neuleliivin kanssa. Oon ihan innostunut neuleliiveistä ja haluisin neuloa itse mut en oo löytäny vielä kivaa mallia ja ohjetta. Voiskohan sulta tulla sellainen syksyn mittaan? 😊

ReettaPelli
ReettaPelli,

Kiitos! Mun pitää testata se yhdistelmä asap😍nyt taitaa olla just vielä sopivat kelit siihen! Multa on ainakin yksi ohje tulossa ulos tässä ihan pian 🙈toivottavasti ehtisin toteuttaa vielä vähän toisenmallisen tänä vuonna!

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli