MUSSA ON NIIN PALJON MUUTAKIN

LIFE, SLOW FASHION


Jos seuraat mua Instagramissa, tiedätkin että viime viikko on mennyt aikalailla kokonaan tien päällä ja Pariisin reissun jälkeen reissaaminen onkin vaihtunut "kotimaan matkailuun" Norjassa! Sain oman perheeni vierailulle Norjaan ja otettiin sunnaksi länsi Norja ja heti sen reissun loppumisen jälkeen lähdettiin poikaystävän kanssa reissaamaan omaa roadtrippiä länsi-pohjois Norjaan. Se että kirjoitan muotiblogia tuntuu tällä hetkellä niin kaukaiselle ajatukselle, kun viimeisen viikon on pukenut päälle pelkästään villapaitaa, trikoita ja gore-tex takkia! 

Rakastan tätä tunnelmaa näissä kuvissa. Olin juuri käynyt uimassa jääkylmässä Atlantissa jonka jälkeen kiskoin päälle kaikki vaatteet mitä mulla oli rannalla mukana. (asu on näihin olosuhteisiin nähden mun mielestä super onnistunut!) Auringon laskiessa meren taakse ja tummanpuhuvat pilvet sisämaassa loi rannalle niin uskomattoman valon, että oli pakko tunkea kamera siskon käteen ja pyytää häntä ikuistamaan muutama kuva minusta. Jotenkin näistä kuvista ehkä välittyy aidoimmin se, minkälainen mä oon ihmisenä. 

Seikkalunhaluinen ja se crazy person, joka menee aina joka paikassa uimaan vaikka olisi kuinka kylmä. Vähän huoleton ja ei niin pikkutarkka. Nämä kuvat ei todellakaan ole parhaimmat tai imartelevimmat musta koskaan otetut, tukka märkänä uimisen jälkeen ja asukin on vähän mitä sattuu. Mutta mitä siitä. Mä oon ihan oikea ihminen täällä blogin takana ja välillä musta tuntuu että asukuvista ei oikein välity se millainen ihminen mä oon. Ne kertoo vain sitä yhtä tarinaa musta, sitä että tykkään kuvata ja että tyyli on mulle lähellä sydäntä. Mutta kun mussa on paljon muutakin! Ja vaikka rakastankin pukeutua ja muotia, on mun pakko myöntää että tää elämä Norjan vuoristossa ja vuonoissa on ollut ihan täydellistä. On ollut niin vapauttavaa ja samaan aikaan oon huomannut kuinka paljon oon kaivannut tätä aikaa pois kaupungista ja 'tavallisista' vaatteista. 

Blogi tietenkin on mulle se paikka missä jaan inspiraatiota ja mun intohimoa tyyliin ja asuihin, mutta välillä tuntuu että haluaisin antaa enemmänkin itsestäni. Koska todellisuudessa on oo lähellekkään sitä sliipattua ja outfit-always-on-point persoonaa, joka blogin perusteella taidan olla! 


Likes

Comments

Saara
Saara,
minusta näissä kuvissa on juuri ihana tunnelma, mikä välittyy!!=))www.blogger.com/profile/182237412200967209
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
Kiitos! Vähän erilaiset kuin mun normaalit asukuvat!www.blogger.com/profile/128716114949887362
Write a comment...
IP: 82.99.3.229