MUSSA ON NIIN PALJON MUUTAKINJos seuraat mua Instagramissa, tiedätkin että viime viikko on mennyt aikalailla kokonaan tien päällä ja Pariisin reissun jälkeen reissaaminen onkin vaihtunut "kotimaan matkailuun" Norjassa! Sain oman perheeni vierailulle Norjaan ja otettiin sunnaksi länsi Norja ja heti sen reissun loppumisen jälkeen lähdettiin poikaystävän kanssa reissaamaan omaa roadtrippiä länsi-pohjois Norjaan. Se että kirjoitan muotiblogia tuntuu tällä hetkellä niin kaukaiselle ajatukselle, kun viimeisen viikon on pukenut päälle pelkästään villapaitaa, trikoita ja gore-tex takkia! 

Rakastan tätä tunnelmaa näissä kuvissa. Olin juuri käynyt uimassa jääkylmässä Atlantissa jonka jälkeen kiskoin päälle kaikki vaatteet mitä mulla oli rannalla mukana. (asu on näihin olosuhteisiin nähden mun mielestä super onnistunut!) Auringon laskiessa meren taakse ja tummanpuhuvat pilvet sisämaassa loi rannalle niin uskomattoman valon, että oli pakko tunkea kamera siskon käteen ja pyytää häntä ikuistamaan muutama kuva minusta. Jotenkin näistä kuvista ehkä välittyy aidoimmin se, minkälainen mä oon ihmisenä. 

Seikkalunhaluinen ja se crazy person, joka menee aina joka paikassa uimaan vaikka olisi kuinka kylmä. Vähän huoleton ja ei niin pikkutarkka. Nämä kuvat ei todellakaan ole parhaimmat tai imartelevimmat musta koskaan otetut, tukka märkänä uimisen jälkeen ja asukin on vähän mitä sattuu. Mutta mitä siitä. Mä oon ihan oikea ihminen täällä blogin takana ja välillä musta tuntuu että asukuvista ei oikein välity se millainen ihminen mä oon. Ne kertoo vain sitä yhtä tarinaa musta, sitä että tykkään kuvata ja että tyyli on mulle lähellä sydäntä. Mutta kun mussa on paljon muutakin! Ja vaikka rakastankin pukeutua ja muotia, on mun pakko myöntää että tää elämä Norjan vuoristossa ja vuonoissa on ollut ihan täydellistä. On ollut niin vapauttavaa ja samaan aikaan oon huomannut kuinka paljon oon kaivannut tätä aikaa pois kaupungista ja 'tavallisista' vaatteista. 

Blogi tietenkin on mulle se paikka missä jaan inspiraatiota ja mun intohimoa tyyliin ja asuihin, mutta välillä tuntuu että haluaisin antaa enemmänkin itsestäni. Koska todellisuudessa on oo lähellekkään sitä sliipattua ja outfit-always-on-point persoonaa, joka blogin perusteella taidan olla! 


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sara,
Hyviä pointteja sulla taas kerran! Tämän postauksen kuvissa on ihana tunnelma. Kuvat eivät ole täydellisiä, mutta ne ovat aitoja ja siksi upeita! Itsekin haluaisin enemmän jakaa kuvia aidoista hetkistä ja sellaista persoonaa mitä enemmän olen. Blogiin ja Instagramiin tulee postattua juuri sellaista sliipattua ja viimeisteltyä materiaalia, että tekisi hyvää välillä vähän laskea rimaa ja paljastaa jotain omasta todellisesta persoonasta.

Juuri tänään mietin kaupungilla kulkiessani, kuinka blogipersoona eroaa omasta itsestään. Blogipersoona on huoliteltu ja tarkkaan mietitty osa omasta itsestään, joka kuitenkin jättää paljon huomioimatta. Itse saatan samana päivänä juosta kaatosateessa vanhat rikkinäiset lenkkarit jalassa vailla mitään meikkiä ja ottaa hiukset nätisti laitettuna asukuvia. Ja vaikka asukuvia ottaessa olen monesti hyvin totinen, niin silti oikeasti hymyilen paljon!

Sun blogista välittyy kuitenkin paljon enemmän aitoutta kuin monella muulla ja siitä saat kyllä olla ylpeä! Ihailen sitä, kuinka rohkeasti kirjoitat ja postaat itsestäsi myös niitä epätäydellisiä otoksia. Koska elämä ei ole aina täydellistä, niin ei blogimaailmankaan tarvitse olla! 😊)

Ihanaa iltaa sulle 😊

sarasusannas.com
sarasusannas.com
Reetta Pellikka,
Kiitos! Yleensä juurikin tulee tosi sliipattua materiaalia vain julkaistua, vaikka usein tämmöisissä aidoissa hetkissä on enemmän sitä sisältöä ja tunnetta :---) Usein käy kyllä myös niinkin, että niissä parhaissa hetkissä, mulla ei oo kameraa mukana tai tulisi mieleen sitä ikuistaa! Haha niin tutun kuulosta! Mä yleensä oon tosi paljon ilman meikkiä ja kotonakin aina vain verkkareissa, kun taas kuvissa oon yleensä huoliteltu ja ainakin asu on mietitty :'---D

Ihana kuulla, että oon onnistunut siinä, että blogi olisi 'aito'! Välillä kyllä jännittää tosi paljon, minkälaisen avstaanoton epätäydelliset kuvat tai vähän rohkeammat tekstit saa, mutta onneksi mulla tuntuu olevan ihanin lukijakunta ikinä! Teidän rohkaisevat kommentit puskee mua eteenpäin ja siten ehkä uskallan olla enemmän minä täällä :--))

Ihanaa iltaa sullekkin!!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Reetta Pellikka,
Enni / Ennin kengissä,
Mitää sää höpötöt, nämähän ovat ihania!!!
www.blogger.com/profile/020008228745660686
Reetta Pellikka,
aaa kiitos! Ehkä näytän näissä omasta mielestä liian "normaalille" :'--D
www.blogger.com/profile/128716114949887362
hannamaria,
Todellakin voit jakaa täällä enemmän itestäs varsinkin niinä aikoina, kun muotiblogin kirjottaminen tuntuu kaukaiselta! 😊 Tääkin asu on sinällään niin perus, mutta toimii ihan sikahyvin 😃

hanna
www.hannamariav.com
www.blogger.com/profile/040352072537764371
Reetta Pellikka,
Itselleen sitä usein asettaa jotain hassuja kriteereitä blogin suhteen :--D Kiitos!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Saara,
minusta näissä kuvissa on juuri ihana tunnelma, mikä välittyy!!=))
www.blogger.com/profile/182237412200967209
Reetta Pellikka,
Kiitos! Vähän erilaiset kuin mun normaalit asukuvat!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli