MUSTA TULEE KAUPPATIETEIDEN MAISTERI

kuvat: @JenniferIgnatius

Just ennen näiden kuvien ottamista sain palautettua gradun ja kaikki siihen liittyvät paperityöt. Tästä hetkestä on nyt viikko tänään ja vieläkin se ei tunnu todelliselle. Kellun ihmeellisessä välitilassa, jossa tuntuu siltä että jotain pitäisi tehdä mutta mitään ei ole enää tehtävissä. Gradun kirjoittaminen sai mut selkeästi unohtamaan laiskottelun, missä olin ennen erittäin hyvä haha! Nyt oon yrittänyt opetella sitä taitoa uudelleen ja samalla oon yrittänyt miettiä että mitä seuraavaksi. Vieläkin toisinaan herään siihen ajatukseen, että ei vitsit pitäisi olla tekemässä gradua, ennekuin muistan että se on nyt palautettu ja enää odotellaan arvosanaa ja valmistujaisia. (!!!!!!)

Laskeskelin, että oon opiskellut mun elämästä 20 vuotta, 4/5 osaa, eli reippaasti yli puolet mun koko elämästä. Ei ihme, että tuntuu hassulle nyt kun se on ohi. En pitänyt koskaan välivuotta, vaan oon aina tiennyt sen seuraavan kurssin, tentin tai tavoitteen mitä kohden opiskella ja nyt vanhasta tottumuksesta sitä ajatteleee edelleen että eihän tää nyt vielä oo ohi. Oon yrittänyt ottaa rennosti ja olla stressaamatta liikaa siitä seuraavasta stepistä. Uskon että se löytää mut ja mä sen sitten kun on sen aika. Ensin ainakin pitää tulla sinuiksi sen kanssa, että mä oon paperia vaille maisteri, ekonomi. Mä tein sen! Vaikken koskaan epäillyt sitä, etteikö tää hetki koittaisi, tuntuu se kuintekin aika ihmeelliselle just nyt.

Se kutkukkaa vatsanpohjassa kun sitä ajattelee, se saa vähän stressaamaan koska nyt kaikki tuttu ja turvallinen on ohi, se saa unelmoimaan kaikista vaihtoehdoista mitä voin nyt tehdä ja se saa pysähtymään tähän yhteen hetkeen ja siihen tunteeseen että oon ylpeä itsestäni. Meinasin gradun kiitoksiin kirjoittaakin pelkästään, että kiitän vain itseäni ja mun aivoja haha. Tuntuu että kaikki muuttuu, mutta on edelleen samaa. Tuntuu etten oo koskaan ollut näin viisas kuin oon nyt ja mun aivot imee tällä hetkellä kaiken tiedon mitä mä niille syötän. Tavallaan kaipaan uutta haastetta tai sitten puolen vuoden lomaa :-----D Jos joku tietää jonkun (firman) jonne kaivataan ekonomia kansainvälinen markkinointi johtaminen, online markkinointi ja sisällöntuotto taustalla, niin saa mulle ehdottomasti vinkata!


Vaikka moni asia tulee muuttumaan, niin tuskin ainakaan mun rakkaus isoja trenssejä ja farkkuja kohtaan! Oon etsinyt jo pitkään yksinkertaisia herrain-kenkiä ja vihdoinkin mua lykästi kirpparilla. Bongasin nämä mustat miestenkengät omassa koossa kahdella eurolla ja siitä lähtien nää on ollut kokoajan jalassa. Ja arvatkaa, nää ei tee edes rakkoja!! Tän kevään ykkös asukombo on mun mielestä rennot farkut ja kaunis paitapusero, varsinkin tää pilkullinen yksilö on yksi mun lemppareista ja toimisi loistavasti vaikka Vapun juhlintaan!


JA siitä puheenollen, ihanaa Vappua! Oma menee rauhallisesti Oslossa kotona, koska opiskelijavappuja on nähty mun osalta tarpeeksi :-----D Lähinnä odottelen mun huomiselle suunnittelemaa brunssia.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

NennaKalsi
NennaKalsi,
Oi onnittelut sulle, voin vain kuvitella ton fiiliksen gradun palautettua...!! Ihanaa vappua sulle ja oli taas kerran niin ihanat kuvat sulla tässä ❤️
nouw.com/nennakalsi
ReettaPelli
ReettaPelli,
kiitos!! On kyllä aika huippu fiilis! Ihanaa vappua myös sulle<3 ja kiitos vielä!
nouw.com/reettapelli
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Mahtavaa, paljon onnea Reetta <3 ja ihanaa vappua!
nouw.com/emmikristiinan
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos!! 😘😘 Ja samaa sulle!
nouw.com/reettapelli
Emilia Komulainen,
Paljon onnea <3 Ps. Aivan ihana asu!
emiliaidamaria.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos! <3
nouw.com/reettapelli
ainoaxberg
ainoaxberg,
Oii paljon onnea Reetta!
nouw.com/ainoaxberg
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos!! 😘😘
nouw.com/reettapelli
Jani
,
Onnittelut:)
ReettaPelli
ReettaPelli,
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Vau, ihan huippua!! Mielettömästi onnea ❤️
nouw.com/nooramaijakatariina
ReettaPelli
ReettaPelli,
kiiitos super paljon!❤️
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli