MUSTARD BLAZER

SECOND HAND LOOKS, SLOW FASHION

Mä en voi enää vastustaa, syyspukeutuminen on täysin napannut mut mukaansa ja osaan ajatella enää vain farkkuja ja villapaitoja. Uskon että viikko Pohjois-Norjassa ja villapaidoissa karisti kesän hyvin mielestä ja vaikka vieläkin on melkein parinkymmenen päiviä, tuntuu siltä että syksy on just nyt. Enkä valita ollenkaan.

Tää aika on mun ehdotonta suosikkia pukeutumisen suhteen ja loppukesän ja alkusyksyn taite on mun lempivuodenaika. Oon tänäkin vuonna yhtä koukussa bleisereihin kuin viime vuonnakin ja nyt kesän jälkeen ne tuntuu täydelliseltä vaihtelulta. Bleiseri on täydellinen takki näihin säihin, enkä vielä oo ihan valmis takkitakkikeleihin. Tämä sinapinvärinen yksilö on ihan täydellinen! Materiaaliltaan tää on villaa, joten huomasin että näihin melkein parinkymmenen päiviin tää on vielä vähän turhan lämmin haha.

Oon ollut tosi arka käyttämään värejä, mutta oon nyt vähän rohkaistunut värien suhteen. Tämä sinapinkeltainen on mun uusin kokeilu. Oon tuntenut vetovoimaa keltaista kohtaan koko kesän, mutta en oo oikein löytänyt sitä mulle oikeaa sävyä. Tuntuu että keltainen on vähän hankala väri näin vaaleana! Nyt oon varma että tää sinapinkeltainen on just oikee sävy mulle, ei liian kylmä muttei liian lämminkään. Ja mikä tahansa väri joka näyttää näin hyvältä sinisten farkkujen kanssa, täytyy olla hyvä! Jottei asu muuttuisi liian värikkääksi, pidin tietenkin kaiken muun mustana ja pakko sanoa, että tää asu on niin mun mieleen.


Ootteko te valmiita bleiseri keleihin?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emilia Komulainen
Emilia Komulainen,
Vitsi miten kiva asu!! Sulla on kyllä silmää 💛
emiliaidamaria.fi
FashionStatement
FashionStatement,
Voi että kiitos paljon 😘😘
nouw.com/fashionstatement
VeeraKautto
VeeraKautto,
upea takki! <3
nouw.com/veerakautto
FashionStatement
FashionStatement,
Voi kiitos 😘😘 samaa mieltä 🙈
nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229