MUSTARD BLAZER

Mä en voi enää vastustaa, syyspukeutuminen on täysin napannut mut mukaansa ja osaan ajatella enää vain farkkuja ja villapaitoja. Uskon että viikko Pohjois-Norjassa ja villapaidoissa karisti kesän hyvin mielestä ja vaikka vieläkin on melkein parinkymmenen päiviä, tuntuu siltä että syksy on just nyt. Enkä valita ollenkaan.

Tää aika on mun ehdotonta suosikkia pukeutumisen suhteen ja loppukesän ja alkusyksyn taite on mun lempivuodenaika. Oon tänäkin vuonna yhtä koukussa bleisereihin kuin viime vuonnakin ja nyt kesän jälkeen ne tuntuu täydelliseltä vaihtelulta. Bleiseri on täydellinen takki näihin säihin, enkä vielä oo ihan valmis takkitakkikeleihin. Tämä sinapinvärinen yksilö on ihan täydellinen! Materiaaliltaan tää on villaa, joten huomasin että näihin melkein parinkymmenen päiviin tää on vielä vähän turhan lämmin haha.

Oon ollut tosi arka käyttämään värejä, mutta oon nyt vähän rohkaistunut värien suhteen. Tämä sinapinkeltainen on mun uusin kokeilu. Oon tuntenut vetovoimaa keltaista kohtaan koko kesän, mutta en oo oikein löytänyt sitä mulle oikeaa sävyä. Tuntuu että keltainen on vähän hankala väri näin vaaleana! Nyt oon varma että tää sinapinkeltainen on just oikee sävy mulle, ei liian kylmä muttei liian lämminkään. Ja mikä tahansa väri joka näyttää näin hyvältä sinisten farkkujen kanssa, täytyy olla hyvä! Jottei asu muuttuisi liian värikkääksi, pidin tietenkin kaiken muun mustana ja pakko sanoa, että tää asu on niin mun mieleen.


Ootteko te valmiita bleiseri keleihin?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

SlowAndSimple
SlowAndSimple,
Ihan mieletön takki, en mä taas kestä 😃
nouw.com/slowandsimple
ReettaPelli
ReettaPelli,
Ää kiitos 😘😘
nouw.com/reettapelli
Pinja,
Mä oon kyllä kans jo niin valmis bleiserikeleihin, bleiserit vaan on parhautta! Ja aivan ihanan näköinen bleiseri muuten tämäkin, sopii sulle superhyvin! 😊 xx
www.pinjakk.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos paljon 😘 bleiserit on kyllä mun lemppareita 😍
nouw.com/reettapelli
ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
Ihana asu!! Villableiserit on niin käteviä kun niitä voi pitää alkusyksystä päällystakkina ja talvella sit sisällä ☺️
nouw.com/essiesophie
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kääk kiitos 😘😘 no sepä! Ihan paras vaate 👌
nouw.com/reettapelli
Emilia Komulainen,
Vitsi miten kiva asu!! Sulla on kyllä silmää 💛
emiliaidamaria.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi että kiitos paljon 😘😘
nouw.com/reettapelli
VeraKautto
VeraKautto,
upea takki! <3
nouw.com/verakautto
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos 😘😘 samaa mieltä 🙈
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli