MUSTAVALKOINEN MARIMEKKO UNIKKO ASU

HOUSUT: SAATU AARREKID


Jos luki tarkasti sunnuntaisen Weecos-postauksen, niin varmasti bongasi osan näistä kuvista jo siitä. Tän asun housut on nimittäin Aarrekid nimiseltä brändiltä saadut ja löytyvät Weecosin valikoimasta! En tuossa edellisessä postauksessa puhunut niinkään itse asukokonaisuudesta vaan lähinnä näiden housujen materiaalista, niin ajattelin että voin tälle asukokonaisuudelle omistaa vielä oman postauksen kokonaisuudessaan!


Kuten jo mainitsinkin tuossa edellisessä tekstissä, nää housut on maaaaailman mukavimmat päällä ja voin pitää näitä myös ihan kotona vain ollessani. Mulla on tapana vaihtaa heti kotiin tultua kotivaatteisiin mukavuussyistä, mutta näitä housuja ei tarvitse vaihtaa mihinkään mukavampaan :--D Pelkäsin näitä tilatessa, että nää ois liian lyhyet mun jaloille (mulle ei oikein sovi vajaamittaiset culottes housut, jotka loppuu pohkeen paksuimmalle kohdalle), mutta mun onneksi nää on just sopivan pitkät ja asettuvat kivasti nilkkojen yläpuolelle vajaamittaisiksi. Ja vitsit nää on imartelevat päällä! Korkean vyötärön kautta nää tekee jaloista ihan megapitkän näköiset ja näiden housujen kangas laskeutuu niin kauniisti.

Multa toivottiin myös lisää Marimekko unikko-takki asuja, joten tässä ensimmäinen sellainen! Mustavalkoinen asukokonaisuus on aika no-brainer kun tätä takkia ajattelee, mutta tykkään miten paljon se tuo tähän muuten tosi minimalistiseen kokonaisuuteen mielenkiintoa. En pääse yli enkä ympäri siitä, miten paljon mä tästä takista tykkään! Onneksi raaskin sen itselleni ostaa. Mulla on ollut vähän tapana ostaa jokin Marimekon tuote juhlistamaan jotain elämänvaihetta ja esimerkiksi viime loppukesästä ostin itselleni ensimmäisen jokapoika-paitani merkitsemään sitä että sain töitä ja työnhaku-urakka on ohitse. Tää takki symboloi mulle sitä, että mun työpaikka muuttui vakinaiseksi ja sain palkankorotuksen ekaa kertaa elämässä. Karlan ostin aikoinaan ajatuksella, että se on mun valmistujaislahja itselleni (tosin moonta kuukautta myöhässä). Huomaatte varmaan kaavan? :--D


Tää asukokoanisuus on mun luottokombo vähän sateisiin ja viileisiin kesäpäiviin. Tää kuitenkin on mun mielestä tosi kesäinen kokonaisuus kevyen takin ja liehuvien housujen ansiosta, mutta tässä kuitenkin tarkenee pilvisinä päivinä. Oslossa kesäkuu ei ole ollut kovinkaan lämmin tai aurinkoinen, joten helleasuja ei ole tarvinnut käyttää kovin ahkeraan. Koska oon istunut viikot töissä, tää ei ole mua hirveästi haitannut :--D Toivon kyllä, että heinäkuussa ainakin olisi vähän aurinkoisempaa, vaikkei lämpötilat nousisi kovin korkealle.


Mitä mieltä te ootte tästä Marimekko-asusta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mie
,
Mikä ihana asu 😍😍 Mulla kans samansuuntaista palkitsemiskäytäntöä. Tosin en enää kaikkien kohdalla enää muista, että mihin liittyivät 😅
ReettaPelli
ReettaPelli,
Jee kiitos paljon!! 😘 Hehe voi olla että hetken päästä mullakin unohtuu jos tätä tahtia jatkan 🙈
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli