NEW REGENT STREET


Tämä asu on jo hetken pyörinyt mun mielessä. Vaaleanpunainen ja harmaa toimivat mun mielestä ihanasti yhdessä. Harmaa on ihan täydellinen väri kun alkaa miettimään värien yhdistelemistä neutraaleihin sävyihin. Tuntuu välillä että mustan tai valkoisen kanssa jotkin yhdistelmät on jo niiin nähtyjä (vaikkakin kalssikkoina erittäin toimivia) ja kaipaa vähän jotain uutta. Harmaa on tällöin mun go-to väri! Toimii varsinkin vaalenapunaisen ja sinisen kanssa superhyvin! Toinen syy miksi tää asukokonaisuus on ollut mun mielessä, on tietenkin tän tyttömäisen vekkihameen ja hyvin sporttisen oversized harmaan hupparin yhdistäminen. Vekkihame on tosi 'tyttömäinen' vaatekappale mun mielestä ja sen vuoksi tykkään yhdistää sitä vähän androgyynimpiin vaatteisiin. Addun superstarsit toimii asussa kuin asussa ja erityisen paljon mä tykkään niistä tämän hameen kanssa, ei oo eka kerta kun tää kombo päätyy päälle!
Vaikka vekkihameet oli trendikkäimmillään ehkä viime keväänä ja kesänä, mun mielestä tää on hyvin ajaton vaatekappale ja toimii vuodesta toiseen. Mä tykkään käyttää midi-mittaisia hameita välikausisäällä ja sateella, kun on vielä liian kylmä shortseihin ja lyhyempiin mekkoihin, muttei enää halua jalkaan kiskoa pitkiä housuja. Alle lämmittämään on helppo pukea vaikka pyöräilyshortsit, mutta fiilis asussa pysyy kuitenkin kesäisenä ja kevyenä. 
Rakastan miten tämä hame liikkuu kuvissa, tää on kuin luotu kuvaamiseen! Niin kuin on myös tämä katu Christchurchissä. Molemmin puolin katua on ylläolevan laiset pastellinväriset talot ja niiden alapuolella on toinen toistaan suloisimpia putiikkeja ja kahviloita. Meille tänne mennessä sattui olemaan sadesää, uskon että tämä katu pääsee täyteen loistoonsa aurinkoisella ja kirkkaalla säällä. Täällä tuntuu olevan vain kahta eri säätä, joko sataa saavista kaatamalla tai on helle ja aurinkoista. No jokatapuksessa, täydelline background tän asun kuvaamiselle!
 Mitä mieltä te ootte, toimiiko vekkihameen ja hupparin yhdistelmä? 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Milla,
Ihana asu!! Näin samanlaisen hameen bikbokissa mustana, mutta se jäi vielä kauppaan... jotenkin tekis kuitenkin mieli mennä ostamaan se ja varsinkin näiden kuvien jälkeen innostus vaan kasvoi :--D

http://olderthanyesterday.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/082588893587628135
Reetta Pellikka,
kiitti! Tää hame on yks lemppareista itsellä, tuntuu taipuvan niin monenlaiseen asukokonaisuuteen :---) Vekkihameessa on kyllä sitä jotain, en ainakaan itse osannut vastustaa haha!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Aino,
Tollaset midihameet on niin ihania! <3 nimimerkillä omistan kolmessa eri värissä :--D
www.blogger.com/profile/121609889824891795
Reetta Pellikka,
Niin on! Haluaisin ostaa ainakin vielä toisessa värissä tälläisen istelle :---D
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli