NORJA ROADTRIP KUVAPÄIVÄKIRJA JA MATKAVIDEO


Kerroinkin että tänä kesänä tuli kaksi Norja roadtrippiä ajettua, joista toisen ja jälkimmäisen kuvat ja video(!) on tässä! Tämä toinen reissu meni akselilla Oslo-Lillehammer-Stranda-Ålesund ja takaisin Osloon. Jos tältä reissulta jotain muistan, niin perinteisen Norjalaisen kesäsään, ostin elämäni kalleimman villapaidan, bongailin lampaita ja norjan vuononhevosia tienposkilta, haikattiin 800metriin ja Ålesundin vierailu.

Alla travel vlogi, as usual. Mun kanavan voi Youtubessa tilata täältä!


Mua ei oikeastaan haitannut se, että vietin tämän roadtripin melkein kokonaan sadetakissa ja villapaidassa. Tai no se sade vähän ärsytti, mutta villapaidat ei haha. Jotenkin sen paahteisen Pariisin jälkeen oon ollut ihan onnellisena näistä viileämmistä kesäsäistä. 

ÖÖ kuinka suloisia nää lampaat on?


Geiranger fjord ja tyypillinen sää siellä
edellinen norjalais-villapaita
tyypillinen kesä Norjassa haha
Geiranger

Ostin Norjalaisen villapaidan!!! Tästä tulee mun sukuaarre ja lemppari paita. Oston jälkeen pidin tätä melkein yölläkin päällä, niin paljon tätä rakastan haha. Tää oli puoleen hintaan, mutta vieläkin siinä 100€ paikkeilla. Ihan hullua. Hullua oli myös se, kuinka paljon mä tän ostamista pohdin. Ihan super paljon. Onhan tää nyt naurettavan kallis, mutta noh. On tää sen arvoinenkin. 

Saatoin olla aika materialismi-onnellinen sen jälkeen. 

villapaita onnellisuus
haikkaus!

Ylös kiivetessä tuhottoman kuuma ja huipulla tuhottoman kylmä ja tuulinen haha. Onneksi mukana oli tietenkin mun norjalais-villapaita. Oon myös vähän hullaantunut haikkaus ja ulkoiluvaatteista. Voisin ostaa niitä mieluummin kuin normi-fashion vaatteita! (musta on tullut norjalainen)

Aika idyllistä tuolla huipulla. 


saisko tälläisen itselle?? Ei nää harmikseni ollut yhtä ystävällisiä kuin Islannissa haha

Ålesund!!
hassua olla normaaleissa vaatteissa hah


Voispa näitä roadtrippejä tehdä kerran kuukausessa. Joka hetki rakastun yhä enemmän ja enemmän Norjaan ja huomaan että haaveilen siitä, että voisi asua jonkun aikaa vähän jossain syrjemmässä kuin Oslossa. 

Parasta meidän reissussa taisi olla meidän haikkaus Strandassa ja tietty poikaystävän kanssa reissaaminen. Musta alkaa kuoriutua tosiaankin vähän norjalainen tai suomalainen joka tykkää haikkaamisesta. Ennen en osannut arvostaa sitä ollenkaan ja se tuntui enemmänkin ajan tuhlaukselle haha. Onneksi vielä on paljon nähtävää. 

Ja onneksi vielä on aikaa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
haluaisin niin kovasti tuontyylisen villapaidan, mutta hinnat tuppaavat olemaan aika suolaisia 😃
Reetta Pellikka,
no huh niimpä! tänkin alkuperäinen hinta siinä 200€ paikkeilla :'------D
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Kiia Innanmaa,
Ihania kuvia!! Road trip Norjassa löytyy mun bucket listiltä ja tämän postauksen myötä tekee mieli pakata laukut ja lähteä heti 😃

Ja kyllä, ihan supersöpöjä noi lampaat!!

https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/149673170722848156
Reetta Pellikka,
haha mullakin näitä kuvia ja videota muokatessa tuli ihan sama fiilis :---D Onneksi Norjaan pääsee Suomesta tosi helposti!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Anonyymi
,
Hei 😊

Oon ihan vasta löytäny sun blogin mutta ihastunu nyt täysin Norjan maisemiin. Jo pitkään oon miettiny jonkinlaista reissua sinne. Oiskohan mahollista saada sulta postaus jossa kerrottais vähän yksityiskohtasemmin vaikka joku sun tekemä reitti? Mistä ajoitte ja minne? Mitkä oli hyvät ravintolat ja yöpymispaikat jne. Ihanalta näyttää 😊
Reetta Pellikka,
Moi! Ja ihana kuulla :--)

Hmm tää vois olla hyvä aihe-idea! Asun itse Oslossa joten reissut on aina tältä akselilta toteutettuja, lukuunottamatta paria reissua joihin oon ensin lentänyt kohteeseen. Mä suosittelisin majoitukseksi aina AirBnbtä, se toimii täällä tosi hyvin ja on vielä suhteellisen edullinenkin, verrattuna sitten hotelleihin! Oslosta osaan antaa paremmin vinkkejä ravintoloiden suhteen, reissussa tulee (ainakin airbnbssä) usein laitettua aina itse ruokaa kämpillä haha. Mutta voisin alkaa miettiä Norja travel guiden toteuttamista tänne blogin puolelle, en tosin uskalla luvata koska saan sen valmiiksi :--D Joten jos sulla on tarkempia kysymyksiä, niin mä vastaan mielelläni vaikka spostiin :--))

Mutta suosittelen Norjaa kyllä koko sydämestäni! Täällä on itsellänikin vielä niin paljon nähtävää ja koettavaa <3
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Anonyymi
,
Norja travel guide tulisi ainakin itsellä luettua varmasti 😊 Saatanpa laittaakin sulle viestiä kunhan reissun ajankohta varmistuu! Toivottavasti ehdit kiertää vielä kaikki paikat mitä suunnitteilla on!
Reetta Pellikka,
Mä laitan tän itselleni luonnoksiin ja ajatuksiin! Ja laita ihmeessä viestiä :---) Onneksi tässä on vielä loppuelämä aikaa kiertää täällä ;--)
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Memilla,
Niin upeet maisemat, iiiihaaaanaaan näköstä!! Mä oon ollu Norjassa vaan ihan Oslossa ja lähiseuduilla, mutta sillonkin meinas henki salpautua siitä miten kaunista siellä on! Sitte sitä miettii kaikkia kaukopaikkoja, mihin matkustaa katselemaan nättejä maisemia vaikka pitäs melkein vaan napata asuntoauto ja mennä kiertämään Norjan jokainen kolkka! Niin kiva, että sulta tulee näitä Norjakuvia! 😊
www.blogger.com/profile/148055080822773817
Reetta Pellikka,
Norjassa on kyllä super kaunista! Ja niinkuin sanoit, niin ei tarvi kovin kauas Oslon keskustasta lähteä! Toi campervan reissu on yks mun unelma täällä Norjassa :----)))

Kiva kuulla että Norja-kuville on tilausta!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli