NORWEGIAN FISHER-SWEATERTällainen klassinen winter-outfit. Yksi yllättävistä väri-komboista mistä tykkään, on farkun ja ruskean mokan yhdistäminen. Klassinen väriyhdistelmä, joka toimii aina, mutta jota jostain syystä usein vierastan itselläni. Beige-greige villapaita ja pipo sopii hyvin shearling takin sisävuoreen ja tekee asusta yhtenäisen, samaan tapaan kuin ruskeat Timberlandit takin kanssa. Molemmat, sekä ruskeat timbat kuin tämä ruskea shearling, on tänä talvena jäänyt vähän mustien sisartensa varjoon. Onneksi aina tulee seuraava talvi, koska nämä ovat vähintään yhtä ihanat kuin mustat versiot. 


En voi olla joka kerta sanomatta, kun tämä ihana norjalainen kalasastajan villapaita esiintyy asukuvissa, kuinka ihana ja täydellinen se on! Kiitän kirppari-onneani siitä että tämän löysin ja vielä suhteellisen edullisesti. Tuntuu että harmaan-beige väri sopii mitä mainioimmin farkun sinisen kanssa! Sittenkun mä oon mummo, niin varmasti opettelen kutomaan tälläisen itse. Tai miksei aiemminkin, jos vain aikaa löytyy siihen. Pitäähän tästä ainaisesta villasukkien, lapasten ja pipojen tehtailusta päästä vähän eteenpäin. 

Farkut ja villapaita taitaa olla usein aika aliarvostettu kombo, mutta ahh niin toimiva! Voi olla että revityt farkut ainakin pakkasella on vähän naurettava valinta, mutta jos jotain revittyä haluaa farkkuihinsa lisätä, ilman että paleltumisen vaara kasvaa, suosittelen saksimaan lahkeet muutaman sentin lyhyemmiksi! Maailman helpoin ja nopein tapa saada vanhoihin farkkuihin jotain uutta ja vähän asennetta. Farkut näyttää heti paljon ajankohtaisimmille ja raikkaimmille. Taisin juuri saksia myös kevättä varten farkkutakkini alahelman rispaantuneeksi... Myönnänn että mulla joskus lähtee nämä vähän lapasesta nämä innostumiset. 


Viikon Suomessa olon jälkeen alkaa pikkuhiljaa hiipiä takaisin ikävä Norjaan. Varsinkin kun katselen näitä kuvia Norjasta ja tästä norjalaisesta villapaidasta! Ei kai siinä muu auta, kuin todeta, että Norjasta ja meidän kodista siellä on todellakin muodostunut mulle toinen koti, toinen kotimaa. Tunnen oloni niin omaksi itsekseni ja hyväksi Norjassa, todellakin tiedän että se on maa, johon voisin pidemmäksikin aikaa muuttaa. Harvoin sitä kai tuntee niin isoa yhteenkuuluvuutta jonkun toisen maan kanssa. Tietty on pakko myöntää, ettei tälläisiä fiiliksiä, ainakaan näin vahvana mulla olisi, jos siellä ei asuisi ja odottaisi mua takaisin mun parempi puolisko! Useastihan siinä käy juuri niin että rakkauden perässä muutetaan muualle maailmaan. Tykkää-merkinnät

Kommentit

Annika,
Niin kiva asu jälleen! <3
http://annikalivesindreams.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/034339146905061641
Reetta Pellikka,
Ihana kuulla että tykkäsit! <3
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli