NOUW LAUNCH FINLAND

SLOW FASHION

Blogin puolella en tainnut mainitakkaan, mutta meikä muidu on taas Suomen kamaralla ja oman perheen luona olemisen lisäksi syy Suomen keikkaan oli kun torstaina juhlittiin Suomen Nouw portaalin avajaisia Klaus K hotellin kattoterassilla! Mun vierailut blogitapahtumissa vois melkein laskea yhden käden sormilla, koska kaksi viime vuotta ulkomailla asuessa vähän rajoittaa osallistumista 😂 Tän vuoksi olinkin vähän jännittynyt että miten pärjään minglaamassa haha. Onneksi treffaatttiin Essie's blogin Essin kanssa jo vähän etukäteen ja saavuttiin kekkereille yhdessä, niin mäkin pystyin rauhallisin mielin saapumaan paikalle. Ja tietenkin mä jännitin ihan turhaan, kaikki bloggaajat paikanpäällä oli super mukavia ja musta tuntuu että meidän Nouw-tiimi koostuu tosi hyvistä tyypeistä!

Tän illan jälkeen on vielä ylpeempi olo siitä, että mulla ja mun blogilla on kunnia olla tässä joukossa! Nouwiin liittyminen tuntuu vielä paremmalle ratkaisulle ja oikealle suunnalle mun blogille.

Yllä näkyykin mitä mulla oli päällä! Ja vitsit oon tyytyväinen tähän asuun, kuin myös tähän mun ruudulliseen pukuun. Oon pitänyt tätä pukua nyt muutaman päivän putkeen päällä ja tää tuntuu sopivan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ihan niinkuin miestenkin puvut toimii aina, oon huomannut että kun ei oo ihan varma miten juhlavasti johonkin tilaisuuteen tulisi pukeutua on housupuku hyvä valinta. Puku sopeutuu mihin tahansa pukukoodiin, niin rennompaan kuin fiinimpäänkin. Hauska yksityiskohta tässä asussa on se, että nämä housut on itseasiassa h&m:ltä ja tämä bleiseri Zarasta ja ne on lähes identtiset!


Paikan päällä Nouw tiimistä oli Suomen puolelta @camillaczakan ja yllä olevassa kuvassa olevat Nouwin yksi suurimmisa bloggaajista @matildadjerf, markkinointi päällikkö @tessb ja Nouwin päätoimittaja @elinskoglund. Oli mielenkiintoista päästä kuulemaan tarinaa Nouwin takaa ja heidän toimintamalleistaan, kuin myös Matildan tarina siitä miten hänen Instagramistaan ja blogistaan on kasvanut hyvin nopeasti erittäin suosittuja. Jos pitäisi hänen vinkit summata yhteen lauseeseen niin se olisi, että tee omaa juttuasi oman näköisesti! Niin yksinkertainen vinkki, joka on kuitenkin helppo unohtaa. Jos liikaa yrittää kopioida muita menestyneitä, sitä on juurikin vain kopio heistä, mutta jos keskittyy omaan juttuunsa ja tekee oman näköistä sisältöä on uniikki ja sitä kautta on paremmat mahdollisuudet onnistua.

Usein munkin tulee verrattua sitä mitä itse teen muihin ja mietittyä että onko tää nyt tarpeeksi hyvää, kun pitäisi vain luottaa siihen omaan visioon blogin suhteen. Toinen pointti mikä tästä tilaisuudesta jäi päällimmäisenä mieleen oli se, että miten yhdessä tekemällä ja toisia tukemalla jokainen meistä menestyy ja onnistuu paremmin omissa tavoitteissaan. Toisen menestys ei ole koskaan sulta pois ja se on todennäköisesti sua myös edesauttava onnistuminen!


Kiitos vielä hyvin järjesteystä tilaisuudesta ja kaikille bloggaajille ihanasta illasta❤️❤️

all photos by amazing Annie Hyrefeldt

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229