OLD SCHOOL ASUKUVAT

SLOW FASHION

Muistatteko ne ajat, jolloin asukuvat oli otettu vain jonkun seinän edessä?

Mua jotenkin viehättää nää old school ajat. Asupäiväkirja fiilis ja kuvat. Ei ehkä ne ajat, jolloin mä kuvasin asuja mun huoneessa sisällä ja vaikkei nyt niissä kuvissa mitään vikaa sinällään ollut, olihan se nyt vähän tylsää esitellä aina samaa taustaa. Aina sen jälkeen kun tulin yliopistolta luennon jälkeen kotiin, tasapainotin mun kameran laatikoiden päälle (tripodin puuttuessa) ja napsasin sen päivän asun kuvat ja latasin ne heti blogiin. Nykyään ei olla ihan niin ajankohtaisia täällä blogin puolella asujen suhteen kuin ennen haha..
Mua inspiroi tällä hetkellä old school asukuvat, mutta vähän modernimmalla otteella. Minimalistiset kuvat, vähän flat lay tyyppisesti seinän edessä. Tiedättekö mitä mä haen? Esimerkiksi eiliset kuvat on musta tästä ihan malliesimerkki, siitä mitä mä haen mun kuvilta. Ei mitään fancjyjä kulmia tai asetteluja, vaan minimalististä old school fiilistä. Ihailen tosi paljon muiden bloggaajien asukuvia, jotka imitoi mitä taidokkaammin streetstyle muotikuvia, valitettavasti niihin tarvitaan myös hyvä kuvaaja kameran toiselle puolelle. Se multa valitettavasti puuttuu, joten pakko sitä on inspiroitua sitten jostain muusta :----D Jotenkin ehkä kuitenkin tää mun tyyli tuntuu sopivan paremmin mun lookkiin.
Ja mitä värikkäämpi seinä sen parempi! Miksi mä ennen aina oon hakenut valkoista taustaa kuville?
Jos mun pitäs valkata yksi luottomekko, olisi se ehdottomasti teepaita-mekko. Tää näyttää aina hyvältä ja menee niin sporttisesta tomboy lookista kuin myös klassisesta toimisto työkokonaisuudesta. A-linjainen malli ja jämäkkä trikookangas on ehdoton must hyvässä teepaita mekossa, tällöin se laskeutuu imartelevasti ja näyttää mekolta, eikä siltä että oot lähtenyt kaupungille sun yöpaita-teepaidassa. Oversized farkkutakki toimii nyt ihan joka asun kanssa ja punaiset addut on ehkä parasta mitä mulle on kenkärintamalla tapahtunut pitkään aikaan. 
Ihanaa viikkoa!

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229