OLEN TYLSÄ PUKEUTUJATiedän sen itsekkin. Olen tylsä pukeutuja. Omalle tyylilleni uskollinen. En ole uskalias testaaja, joka kokeilee onnistuneesti uusia ja mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Vähän kateellisena katson muutamia bloggaajia jotka rikkovat rajoja näyttäen erittäin hyvältä sitä tehdessään! Miksin minäkin haha. Turvaudun tuttuun ja hyväksi todettuun tyyliin, minimalistisiin kokonaisuuksiin ja 'tavallisiin' valintoihin. Kai sitä voisi oman vaatekaapin rajoissa vähän kokeilla joskus uusiakin kokonaisuuksia, astua sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle? Miten sitä aina jämähtääkin siihen tuttuun ja turvalliseen? 
Oon viimeinkin löytänyt sen mun tyylin. Pitkään siinä menikin juuri niin, että kokeilin ihan kaikkea, uutta ja jännittävää. Tuntui että sitä kautta menin paljon kauemmaksi omasta tyylistäni kuin lähemmäksi sitä. Viihdyn erittäin hyvin mun tyylissä. Tiedän mikä sopii mulle ja mitkä vaatteet toimii keskenään ja mun vaatekaappi toimii hyvin kokonaisuutena. Joskus harvoin, koen kuitenkin että mun asukokonaisuudet on tylsiä. Jo nähtyjä ja koettuja. Mun pitäisi uskaltaa kokeilla yhdistellä omia vaatteita uusilla tavoilla. Haastaa vähän omaa ajatusmaailmaa. Tuskin se oma tyyli katoaa sieltä taustalta mihinkään ja ilmaiseksi pääsee, kun yrittää kehittää jotain uutta jo niistä antimista mitä kaapista löytyy. Mun mielestä onkin järkevää ensin yrittää tehdä kokeiluja jo olemassa olevilla vaatekappaleilla, ennenkuin sijoittaa uuteen tyyliin kaupassa. 

Tää asu on mun kokeilu jostain uudesta! En oo varma huomaako sitä kukaan, mutta tunsin olevani aika rohkea kun yhdistin hupparin siisteihin culotttes-housuihin ja vaaleanpunaiseen trenssiin. Ei se normaalein valinta mulle, mutta olosuhteiden pakosta (koska kaikki mun mustat villapaidat on Oslossa) päätin kokeilla jotain ihan muuta. Ja yllättäen, täähän on just hyvä! Musta huppari ei ole niin huomiota herättävä, mutta kuitenkin luo kivasti kontrastia trenssin ja culottes-housujen kanssa. Rakastan myös hempeän vaaleanpunaisen ja koko mustan asun yhdistelmää. 
Milloin musta tuli näin turvallinen pukeutuja, että tämä tuntuu "rohkealle" vedolle?
Ehkä tää kevät ois just hyvä aika testata uusia juttuja. Ottaa vähän riskejä pukeutumisen suhteen ja katsoa mihin sitä päädytään. En usko että mun "turvallisen" vaatekaapin sisällöllä kovin metsään voi päätyä asukokonaisuuksien kanssa. Kaikki vaatteet kun suurinpiirtein sopii keskenään :'-----D Onko teille käynyt niin, että ootte jääneet kiinni tuttuun ja turvalliseen? Miten siitä pääsee eroon?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

lotta,
Reetta Pellikka,
jep! pitäskö seuraavaksi ne punaiset addut tiimikengiksi?
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli