OMAN TYYLIN UUDELLEEN MÄÄRITTÄMINEN

SLOW FASHIONPuhuin jo sunnuntaina siitä, miten mun tyylistä on muotoutunut kesän aikana paljon tyttömäisempi kuin ennen. Laitoin tän muutoksen kesän piikkiin ja syyksi kirjoitin että kesällä oon innostunut käyttämään mekkoja niiden helppouden kuin myös huolettomuuden vuoksi. 

Mä oon määritellyt mun tyylin hyvin minimalistiseksi, normcoreksi, värittömäksi ja skandinaaviseksi. Ja oon ollut todella tyytyväinen näihin itselleni luomiin raamieihin. Oman tyylin määritteleminen ja löytäminen helpottaa elämää todella paljon. Asujen luominen vaatekaapista, jossa kaikki vaatteet mahtuu kutakuinkin näihin raameihin on todella helppoa. Kaikki toimii yhdessä ja rutiineihin on helppo uppoutua homogeenisen vaatekaapin kanssa. Shoppailukin on paljon helpompaa, sitä tulee ostaneeksi niitä samoja juttuja mitä jo omistaa ja mitkä 'mahtuu' oman tyylin määritelmien sisään. Hutiostoksia ei tule enää tehtyä niin paljon, koska sitä tietää mikä toimii ja mistä tykkää itsellä. Rakastan mun vaatekaappia just nyt. Se tuntuu ihan täydelliselle, sieltä ei puutu mitään, eikä siellä myöskään ole liikaa mitään. 

Rakastan edelleen minimalististä skandinaavista tyyliä, mutta oon huomannut että välillä tuntuu siltä että kaipaan enemmän. Jotain muuta, jotain mielenkiintoista, jotain enemmän mun tyyliin ja vaatekaappiin. Siksi varmaan yhtäkkiä oonkin ollut niin fiiliksissä hameista, mekoista, punaisesta ja ginghamista. Sitä vois helposti väittää, että nää nyt vois kuulua mun minimalistiseen, värittömään ja skandinaaviseen vaatekaappiin alunperinkin. Eikä nämä mun viimeaikojen asuvalinnat todellakaan ole olleet millään tavalla kovin rohkeita tai erilaisia mun entisistä asuista ja valinnoista. Veikkaan että te ette ole siellä ruudun toisella puolella edes miettineet tätä. 

Miettineet että mun asuissa olisi tapahtunut jotain muutosta. 

En mäkään oo tätä sen enempää miettinyt, sen lisäksi että oon todennut rakastuneen mekkoihin tänä vuonna. Ennen tätä hetkeä. Tajusin että mun asteikolla mä oon alkanut ottamaan jälleen vähän riskejä mun vaatekaapin suhteen. Ja tiedän, että nää ei ehkä vaikuta riskeiltä teille muille. Mutta mulle on epätyypillistä ostaa gingham-minihame, saatika slogan-teepaita punaisella tekstillä. 

Ennen mun nykyistä minimalististä tyyliä. mun tyyli oli ihan kaikkea mahdollista ja mieluusti myös mahdollisimman erikoisia statement vaatteita. Kirjoitin viime vuoden syyskuussa mun 'tyyli evoluutiosta' ja siitä on nähtävissä vähän tarkemmin mun tyyliä vuosien takaa! Kun olin vihdoinkin päässyt siihen pisteeseen että löysin oman tyylini, oman lookkini ja vaatteet mistä tykkään oikeasti, oli helppo karsia omasta vaatekaapista kaikki sen ulkopuolelle jäävä pois. Karsin pois niin värit kuin vähän erikoisemmat vaatekappaleet ja jäljelle mulla jäi farkkuja, puvunhousuja, villapaitoja ja valkoisia teepaitoja. Älkää ymmärtäkö väärin, rakastan tätä vaatekaappia ja se on mun vaatekaapin perusta edelleenkin. Kaiken sen tyylikokeilu-yliannostuksen jälkeen oli ihana pukeutua minimalistisesti ja luottaa hyvin yksinkertaisiin kokonaisuuksiin. 

Mutta nyt, mä taidan olla valmis vähän uudelle. Oon valmis mekoille, punaiselle-värille, gingham ruuduille ja vähän erikoisimmille ja mielenkiintoisimmille kokonaisuuksille. Villiä! Tai sitten, ei haha :'-----D . Ei tätä hyvällä tahdollakaan voi sanoa kovin hurjaksi tyyli muutokseksi. Voi olla että te ette nää tässä mitään muutosta, mutta musta itsestä tuntuu että jokin mun tyylissä on vähän muuttunut tänä vuonna. Viime vuonna en olisi varmasti halunnut mun vaatekaappiin punaista tai ruudullista minihametta. Nyt se tuntuu just sopivan rohkealle ja statementille mun vaatekaapissa. 

On ehkä aika määritellä mun tyyli uudelleen. Se vois olla minimalistinen, skandinaavinen, normcore ja vähän statement. Viihdyn niin hyvin mun vaatekaapin perusteissa, niissä farkuissa ja valkoisissa teepaidoissa, etten oikeastaan kaipaa sen suurempaa make overia. Kaipaan pieniä vähän erikoisempia vaatteita, vähän jotain show-stopper tyylistä. 

En usko että tätä asua olisi nähty mun päällä viime vuonna, mutta nyt se on mun tän hetken lemppariasu! Rakastan tätä mini-gingham hametta röyhelöllä ja ei oo jäänyt varmaan keneltäkään huomaamatta että tää emotional-teeppari on yksi mun käytetyimmistä.  Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Mulla on käynyt omassa pukeutumisessa tosi iso muutos viimesen parin vuoden aikana. Mulla se miten pukeudun heijastaa todella paljon mielialaa: silloin, kun olin todella masentunut pukeuduin vain mustiin ja peittäviin vaatteisiin, missä ei ole mitään pahaa, mutta kun olen aina pitänyt väreistä ja printeistä todella paljon niin se oli hieman outoa.

Nyt olen taas löytämässä omaa iloa ja elämää vaatteidenkin kautta ja siinä ovat juurikin värit isossa osassa ja uskallan kokeilla erilaisia muotijuttuja paljon leikkisämmin ja nauttia kauniista vaatteista itseni päällä.

Se minusta onkin tärkeää, että nauttii omasta pukeutumisestaan oli se mitä vain!
www.blogger.com/profile/138676482998322718
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
Oon ihan samaa mieltä sun kanssa, tärkeää on just nauttia omasta pukeutumisetaan ja tyylistään sellaisena kuin se on! Mulla mieliala vaikuttaa kanssa super paljon pukeutumiseen ja huonoina päiviänä hautaudun löysiin ja "tylsiin" vaatteisiin kun taas itsevarmoina päivinä päälle päätyy todennäköisesti jotain näyttävämpää!

Ihana kuulla, että oot uskaltanut lähteä kokeilemaan erilaisia vaatteita ja nautit siitä!<3
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Write a comment...
IP: 82.99.3.229