OUTFITS OF 2016 pt 4

SLOW FASHION, CAPSULE WARDROBE

Viimeinen setti asuja, can you do this? Oon aika ylpeä itsestäni että oon saanut läpi vuoden pimeimmän ajan julkaistua teille kivoja asuja, vaikka oon viikonpäivät 8-16 töissä. Tässä kohtaa voin vähän taputtaa itselleni, koska tämä ei todellakaan oo ollut mikään walk in the park, vaan suunnittelun ja tavoitteellisten viikonloppujen tulos haha! 
Asukuvat on jotain mistä mä en halua tinkiä, se on tän blogin selkäranka ja kaikki muu tulee sitten extrana. Mietin aina väillä että miten huvittavaa näitä kuvia on sitten monen kymmenen vuoden päästä palata katsomaan. Mitähän mieltä näistä valinnoista ja vaatteista mä oon sitten viiskymppisenä? Tämä julkinen päiväkirja mahdollistaa aika uudenlaisella tavalla oman elämän taaksepäin katsomisen, mitä en tätä aloittaessa koskaan miettinyt. On upeaa että oon jaksanut taltioida mun elämää näinkin pitkään! Go me :----p
Tänään maanantaina on tapahtunut karu paluu arkeen ja blogikin pala 2016 nostalgia matkaltaan normaaliksi tämän postaksen jälkeen. Vai kiinnostelisiko teitä vielä viime vuoden luetuimmat postaukset tms?
Loka-joulukuussa oon käyttänyt näköjään paaljon farkkua, uusia mokkanilkkureita ja valkoista poolopaitaa, sekä en kenenkään yllätykseksi addun superstaroja. Zaran musta karvatakki on ollut lemppari ja oon myös todellisuudessa käyttänyt sitä paljon. Tää oli aika hyvä kolme asukuukautta vaikka itse sanonkin, kaikki asut on just mun näköisiä ja pukisin uudelleen päälle.
Lemppariksi valikoituu numerot 10, 17 ja 21. Mitkä teidän? 

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229

lue myös nämä