OVERSIZED BUTTON UP

SLOW FASHION

Oslossa on ollut nyt muutama vähän viileämpi päivä. Onhan lämpöasteet olleet edelleen sen +20, mutta paahtavan 32 asteen jälkeen reilu parikymmentä tuntuu jo melkein kolealta haha. Niinhän se on normaalina kesänäkin, 10 asteen lämpövaihtelu tuntuu aika suurelle, oli kyseessä sitten 20-10 astetta tai 30-20 astetta! Oon salaa ollut ihan tyytyväinen tähän vähän pilviseen säähän ja onnellisena pukenut päälle lempparifarkut ja rennon kauluspaidan. Toinen hyvä juttu mikä näistä vähän viileämmistä säistä on tullut, on se, että mä voin vihdoin taas kutoa!! Tiedän ettei tää oo kovin hurmaavaa, mutta mulla alkoi hikoilemaan kädet ihan kamalasti, kun yritin pahimmilla helteillä tehdä vähänkään käsitöitä. Oon kaivannut kutomista niin pahasti ja ollut harmissani, että oo ehtinyt tekemään mitään mun kesälle suunnitelluista projekteista. Nyt on onneksi tarpeeksi viileää meidän kotona ja mä oonkin kuluttanut päiviä kutomalla. Kiinnostaako teitä nähdä mun kesällä neulottuja töitä?

Tää asu ei varmasti ole missään mitoissa imartelevin kokonaisuus mun vartalolle. Löyhät farkut ja vielä isompi kauluspaita, ei tee kunniaa millekkään muodolle, mutta mun silmään se näyttää just hyvälle! Käärityt hihat, paljaat nilkat ja pari avonaista nappia tekee tästä kokoanisuudesta paljon kevyemmän ja pakko myöntää että mä oon aina ollut loose-on-loose fani. Ennen olisin varmaan laittanut tän paidan housujen vyötärön sisään, mutta tällä hetkellä oon yllättäen mieltynyt tähän rentoon tyyliin, jossa paita saa lepattaa vapaana. Kaiken muun mä kyllä edelleen tungen vyötäröstä sisään!

Allekirjoittanut on taas kerran vaihtanut maisemaa ja on just nyt takas koto-Suomessa. Jos tällä kahden maan edestakas ravaamisella ei kehity erinomaiseksi pakkaajaksi, niin en sitten tiedä millä.

REPPU GASTON LUCA: SAATU

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JennyJanette
JennyJanette,
Oi että näyttää ihan super kivalta, ihana asu 😍
nouw.com/jennyjanette
FashionStatement
FashionStatement,
kiitos paljon!! <3
nouw.com/fashionstatement
Heidi
Heidi,
Ihana asu ja kyllä kiinnostaa nähdä kesän neulontaprojektit! 😊
FashionStatement
FashionStatement,
kiitos! Pitää sitten kasata postaus niiden ympärille :---)
nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229