PÄÄSTÄ VARPAISIIN SAMASSA VÄRISSÄ

housu + paitasetti Chiquelle (saatu)

Kuten jo eilisessä postauksessa mainitsin, niin mun yksi tän vuoden lempparitrendeistä on päästä varpaisiin samaan väriin pukeutuminen. Ja johonkin muuhun kun siihen tuttuun ja turvalliseen koko mustaan haha! Kokonaan samanvärinen asu toimii täydellisesti juhlapukeutumisessa, mutta myös mun mielestä arkenakin. Voisin hyvin kuvitella viipottavani jonain kesäpäivänä tää setti päälläni, mutta vaihtaisin kengät vain lenkkareihin. Tällä kertaa tää asu päätyi kuitenkin mun päälle Indiedays Blog Awardseihin, joihin monen vuoden tauon jälkeen pääsin vihdoin paikan päälle. Oon aina sattunut olemaan ulkomailla näiden pippaloiden aikaan, mutta tänä vuonna onneksi olin Suomessa!

Nää asukuvat on varmaan joillekkin teistä jo tuttuja instagramin puolelta ja vilahtihan eilenkin yksi kuva tästä asusta mun trendipostauksessa! Syy tähän kuvien "uudelleenkäyttöön" on se, että mä en ottanut yhtään kuvaa lauantaina juhlien aikana. En tiedä milloin näin ois käynyt XD Anyways, jotenkin oli ihanan vapauttavaa jättää kamera laukkuun puhelimen kanssa ja keskittyä elämään hetkessä. Teitä tuskin haittaa se, ettei nää asukuvat oo lauantailta, koska asukokonaisuus on tismalleen sama! Siinä missä edellisellä kerralla vietin ison osan blogigaalasta yksinään, niin nytten tilanne oli täysin erilainen. On uskomatonta miten lyhyessä ajassa oon rakentanut ympärilleni ihanan ja inspiroivan verkoston bloggaajista ja tuntui etten edes ehtinyt jutella tarpeeksi paljon kaikkien kanssa illan aikana, kun aika meni kuin siivillä. Oon niin kiitollinen siitä, että oon tutustunut näin ihaniin tyyppeihin ja että mut on otettu 'joukkoon mukaan'. Kiitos myös kaikille jotka tuli mulle sanomaan hei, oli ihana tavata mun oman blogin lukijoita ja vakkarikommentoijia 💗

Tää asu on jotenkin niin mun näköinen! Vaaleansininen on ehdttomasti mun väri ja muistuttaa siitä, miten ala-asteikäisenä pukeuduin aina kokonaan sinisiin vaatteisiin hah. Oon niin fiiliksissä siitä, että nää kengät sopi niin hyvin yhteen tän setin kanssa! Vähemmän fiiliksissä oon siitä, että nää kirjaimellisesti tuhosi mun jalat lauantai-illan aikana ja vielä seuraavana aamunakin mulla oli osa varpaista tunnottomana. Eihän näissä oo edes korkoa!!! Tää ehkä ilmentää sitä, miten herkät mun jalat on haha. Se siitä toivosta että näistä kengistä tulisi mun kesän luottopopot, joilla voisin viipottaa kesäpäiviä.

Pari sanaa vielä tästä setistä. Mulla on tää setti koossa 40 ja voi että melkein itkin onnesta kun vedin nää housut jalkaan ja huomasin että ne istuu täydellisesti (paita tosin olisi voinut olla vähän pienempi mutta mitä pienistä haha). Nämä on vyötäröltä sopivan kokoiset, muttei kiristä liikaa pepusta/reisistä ja kaiken lisäksi nää on vielä yllättäen mulle ihan oikean mittaiset! Mun on siis melkein mahdoton löytää housuja jotka istuu hyvin, mun kapean vyötärön ja siihen suhteessa ison pepun ja reisien takia ja ainoat housut mitkä toimii onkin kuminauhalliset tai joita voi kiristää mielensä mukaan vyötärölle. En oo uskaltanut edes haaveilla siitä, että löytäisin hyvin istuvat muotoon ommellut housut. Joten, jos sä oot samaa päärynämuotoa kuin minä, mä voin ainakin tätä settia suositella Chiquellelta! Mun täytyy varmaan testata heiltä muitakin housuja, jos ne on tehty samasta muotista.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

RoosaR
RoosaR,
Näytit ihan upealle ja vitsi oli hauskaa juhlia yhessä!! Pian toivottavasti uudestaan❤️!
nouw.com/roosar
ReettaPelli
ReettaPelli,
Ääk kiitos 😘😘 ja niin oli! Pitää ehdottomasti uudestaan 😎
nouw.com/reettapelli
JanetteR
JanetteR,
Toi haalari on upea ja sopi sulle niiiin hyvin!!<3
nouw.com/janetter
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos!!😘 tykkään itsekkin tästä niin paljon!
nouw.com/reettapelli
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
ReettaPelli
ReettaPelli,
oi että, kiiiitos!❤️
nouw.com/reettapelli
Emilia Komulainen,
Voii olit niin upea gaalassa ja toi asu on ihan täyskymppi! ❤️
emiliaidamaria.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
no apua! Kiitos ihan super paljon!❤️
nouw.com/reettapelli
stepstoselflove
stepstoselflove,
Toi on kyllä aivan ihana asukokonaisuus! <3
nouw.com/stepstoselflove
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos!❤️ Samaa mieltä ;---) En malta odottaa että pääsen käyttämään uudelleen!
nouw.com/reettapelli
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Siis tää asu todellakin puki sua loistavasti <3
nouw.com/emmikristiinan
ReettaPelli
ReettaPelli,
Huh kiitos paljon 😘😘
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli