PARAS KEVÄTASU

Kuvat: Terhi Suanto

Viimeaikoina säät on tosiaan hellineet niin Oslossa kuin ilmeisesti myös Suomen puolella! Tää asu ois just nyt ihan liikaa päivisin, mutta vähän viilenevään iltaan tää on täydellinen. Skandinaviassa tuntuu näitä hetkiä olevan vain ehkä muutama vuodessa, että voi päälle pukea kevyen alaosan ja villapaidan. Mun mielestä pukeutumisen ja muodin kannalta nää on just niitä parhaita hetkiä! Asukokonaisuuksille on lukemattomia vaihtoehtoja kun voi vielä pukea osittain talvivaatteita ja niiden seurana jo kevyempää.

Mä sain viime viikonlopuksi ihanan Terhin kylään tänne Osloon ja vaikka oltiin tätä koko viikonlopun yhdessä eloa ennen nähty vain kaksi kertaa vain ohimennen, olisi voinut luulla että oltaisiin tunnettu aina! Joidenkin ihmisten kanssa sitä vaan klikkaa niin järjettömän hyvin 💛 Nämä kuvat on hänen käsialaansa ja vitsit onnistui ihan sika hyvin! Innostuttiin vähän kuvailemaan viikonlopun aikana, joten olkaa valmiina asukuva-pommitukseen 🙈

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Terhi
,
ihana ihana sinä 💛💛💛
ReettaPelli
ReettaPelli,
suvimyllymaki
suvimyllymaki,
Ai vitsi miten ihanasti toi aurinko tulee näissä kuvissa😍 Ja just tollaset säät on niitä parhaita pukeutumisen kannalta, kun voi yhdistää sekä kesäsempää kevyttä että talvisempaa lämmintä vaatetta!
nouw.com/suvimyllymaki
ReettaPelli
ReettaPelli,
Nää onnistui vastavaloon kyllä tosi hyvin 🙈🙈 toivottavasti tälläiset säät jatkuu vielä!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli