PARHAIMMAT VAATEAARTEET LÖYTYY OMASTA KAAPISTAMitä mä sanoin siitä vyöstä haha. Hupparin tunkeminen farkkujen alle ja vyöllä köyttäminen on näköjään aina hyvä idea. Tällä hetkellä mulla on selvästi menossa huppari ja trenssi vaihe. Selasin instensiivisesti eri ketjuliikkeiden valikoimaa tähtäimessä kankea kankainen napillinen trenssi, kunnes havahduin siihen että se löytyy jo omasta kaapista :--D Syytän tätä unohdusta siitä, että vaatekaappi on kahdessa eri maassa ja mun aivokapasiteetti ei vain taida riittää siihen että hahmottaisin mitä mun vaatevarastossa on. Tai syy on siinä, että mulla on vain liikaa vaatteita. (totuus on valitettavasti varmaankin tämä jälkimmäinen, koska mulla on liiankin hyvä muisti sen suhteen mitä vaatteita omistan)

Suosittelen siis vakavasti tarkastamaan oman vaatekaapin (ja ehkä myös äidin) ennenkuin tekee ostopäätöksiä uusista vaatteista! Musta hupparikin oli pitkään mun to-buy listalla, kunnes bongasin tämän yksilön mun vaatekaapista. Kyseessä on itseasiassa mun abihuppari, mutta koska painatus on selässä, hoitaa tämä ihan täydellisesti mustan hupparin virkaa. Ainakin silloin, jos aina on takki päällä. Muuten selässä komeileva painatus "Abimeister" ja Jägermeister viinan logo, voisi olla vähän kyseenalainen :'-----D Tällä takillakin on mielenkiintoinen tarina, bongasin sen aikoinaan mun lempparikirpparin ilmaislaatikosta. Täydellisen beigen trenssin, joka on tehty Suomessa ja vielä just omassa koossa. Sanon että tää jos mikä on kohtaloa!

Kerrankin mulla on päällä jotain muuta kuin vaaleanpunaista haha. Mutta sain tämänkin asun kuvattua sentään vaaleanpunaisen talon edustalla :--p Rakastan beigen ja kokomustan asun yhdistelmää, vaikkei se ehkä kaikista keväisin kombinaatio olekaan.

Mitä löytöjä te ootte tehneet omasta tai äidin kaapista? Äidin varastot ne vasta onkin itse aarreaitta!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli