PIENI BLOGILOMA & ROADTRIP NORJASSA

Mulla alkoi perjantaina kesäloma mun päivätöistä ja suunnataan heti tänään launataina tien päälle Norjan vuoristoon. Tällä kertaa suuntana on Jotunheimin kansallispuisto ja oonkin viettänyt tän viimeisen viikon ostaen retkikeittimiä, retkiastioita ja makuualustoja. Ei niin fashion statement materiaalia hah. Mutta vitsit miten ylpeä voikaan olla siitä, että omistaa oman Trangian (retkikeittimen) ja muita hc retkeilyvälineitä! Tästä mielentilasta/elämäntavasta ei taida olla paluuta takaisin entiseen. Muuten jos kiinnostaa miten suunnittelen roadtripit Norjassa niin kannattaa lukea tää postaus siitä aiheesta!

Päätin tän roadtripin myötä, pitää myös pienoisen blogiloman ja ens viikolla ei musta pitäisi tänne mitään kuulua. Jätän tietokoneen kotiin, mikä on ihanan luksusta. Ja samalla naurettavaa, että pidän sitä luksuksena että voin jättää koneen kotiin... Vaikkei tää bloggaaminen olekaan työtä mulle, niin uskon että lomaa siitä tarvitsee kuitenkin jonkin verran, jotta voi palata taas uudella inspiraatiolla takaisin! Ja tietenkin roadtrip kuvilla ja reissukuulumisilla. Mutta en usko pysyväni erossa Instagramista, joten kuvia saatte varmasti storyjen lisäksi! Jos ette vielä seuraa mua instan puolella niin @reettapelli löytyy!


Oslossa oli yhtenä päivänä lämmintä ja siltä päivältä on myös nää kuvat, mutta sen jälkeen on ollut päivisin korkeintaan 15 astetta. Para-aikaa istun villapaita päällä ja farkut jalassa. Tarkistin juuri että meidän retkeilykohteessa näyttää satavan tänään myös lunta... Norja <3 Norja tuntuu olevan ainut paikka Euroopassa just nyt jossa ei ole lämmintä! Asiat menee huonosti, jos Suomessakin on lämpimämpää kuin täällä haha. Tää punainen mekko on mun ehdoton lemppari, parhaita kirppislöytöjä, ja se toimii aina. Jos en tiedä mitä kesällä pukisin päälleni, niin tää on se luottomekko joka näyttää joka kerta hyvältä päällä. Tän voi pukea niin villapaidan kuin takinkin kanssa, tai sitten ihan pelkästään. Tällä hetkellä oon aika fiiliksissä mekko plus lenkkari yhdistelmästä, mitä retrommat lenkkarit, sen parempi.


Toivotan teille siis ihanaa heinäkuun alkua ja itselle hyviä kelejä tien päälle! Palaillaan taas heinäkuun toisella viikolla ja toivottavasti silloin kivojen uutisten parissa. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Venla,
Vitsi miten ihana asu jälleen! Tällaiset tyttömäiset lookit on mun lemppareita ja toi pinni on aina kiva lisä sun asuihin! Road trip Norjassa on itelle sellanen bucket list - juttu, mikä pitää kokea joskus. Nauti roadtripistä ja lomasta! <3
dressedforhappiness.blogspot.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos! vaikka usein en pukeudu näin tyttömäisesti, niin välillä ne kyllä tuntuu toimivan niin hyvin! Norja on onneksi aika lähellä Suomea, niin tänne on suhteellisen helppo lähteä reissuun ;--)
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli