PILKKUMEKKO JA BOOTSIT

SLOW FASHION

kuvat: Terhi Suanto


Tää röyhelökietaisumekko tulee varmasti olemaan tän kesän luottovaate! Tuntuu että tää toimii kaikenlaisten asusteiden kanssa, niin bootsien kuin pikkukenkien, yksinään tai teepparin ja takin kanssa. Tai miksei jopa 'hameena' siten että päälle pukee villapaidan viilenevään iltaan! Kietaisumekko on superimarteleva päällä luoden illuusion superpitkistä jaloista ja hoikeammasta vyötäröstä. Ainut miinuspuoli taitaa olla vilauttamisen mahdollisuus kun helmat lepattaa tuulessa XD Tän voi tietty välttää sillä, että pukee alle mikroshortsit.

Tää kokonaisuus yhdistää mun lempparielementtejä niin hyvin, että tää on mun lemppariasu hetkeen. Rakastan teepaidalla kerrostamista ja niinä hetkinä kun kietaisumekko tuntuu liian avonaiselle on tää täydellinen valkoisen teepaidan kanssa. Oon edelleen yhtä koukussa farkkutakkeihin kuin viimekesänä ja haaveilen ahkeraan vaaleansinisestä versiosta. Bootsit ja mekko on just sopivasti kontrastinen pari, ollakseen mielenkiintoinen ja tää kokonaisuus olisi täydellinen kesäfestareille.

Kokeilin näitä vintage micro-aurinkolaseja ensiksi ihan läpällä vintagekaupassa, mutta mun yllätykseksi ne sopi mun päähän enemmän kuin hyvin! Kaipasin mun kissansilmä lasien rinnalle jotain ruskeasävyistä pientä retrolasia ja tää pari on täydellinen sitä ajatellen. Nyt mun aurinkolasikiintiö on ehdottomasti taas täynnä hetken aikaa haha! En tiedä miksi, mutta oon sitä mieltä (monen muun kanssa IGn perusteella) että vähän nopeet ja rumat lasit on täysin fine. Oon siinä suhteessa erittäin onnekas että mun naamalle tuntuu sopivan ihan minkätahansalaiset kehykset, mutta olin tosiaankin yllättynyt siitä että näytin nämä päässä ihan järkevälle, enkä suoraan ysikytluvulta repäistyltä.


Oonko auttamatta liian myöhässä tän pilkkukietaisumekko-trendin suhteen vai ootteko samaa mieltä, että tää on kesän paras kombo?!

Likes

Comments

onarainyday
onarainyday,
Hurjan ihana mekko ja näyttää kyllä tosi sun asulta tää kokonaisuus! Itse olen yrittänyt etsiä vähän vaikka mistä sellaista midi -mittaista vaaleanpunertavaa kietaisumekkoa nyt sukulaisen ylppärijuhliin päälle, mutta en harmikseni oo löytäny. Pitää varmaan vaan jatkaa etsimistä vielä, vaikka himpun kiire tässä kohta alkaa olemaan 🙈nouw.com/onarainyday
FashionStatement
FashionStatement,
äääk kiitos paljon! Toi on kyllä vaikea kun etsii jotain tiettyä, niin just silloin harvoin osuu kohdalle haha.. onnea etsintään! nouw.com/fashionstatement
Madebyeviwithlove
FashionStatement
FashionStatement,
Wohoo kiitos 😘nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229