pilkkumekko ja maiharit

Yksi kivoimmista loppukesän asuista on ehdottomasti mekko ja maiharit kokonaisuus! Maihareilla saa heti asennetta liehuvaan mekkoon ja ainakin mä oon jo vähän kaivannut maihareita ja bootseja vaatekaappiin ja asukokonaisuuksiin. Tuntuu että oon vahvimmillaan pukeutumisen suhteen loppukesän ja alkusyksyn taitteessa, kun saan alkaa tuomaan niitä omia lemppari tyylijuttuja kesäpukeutumiseen mukaan! Tekee jo nyt vähän mieli ottaa esille muutama syksyinen asuste kesäkapselin seuraksi ennen kuin teen kokonaisen kapseleiden vaihdoksen. Oslossa ainakin just nyt on vielä erittäin kesäiset säät, näin lämmintä ei tainnut olla koko heinäkuun aikana!


Maihari vinkkinä sanon että jos miettii Dr Martinseja niin ehdottomasti rakkojaloille suosittelen sitä pehmeänahkaista versiota! En ois voinut itselle kuvitellakkaan sitä normaalia jäykkänahkaista mallia, koska saan rakot jo pelkästä ajatuksesta jalkoihin XD Mutta tää pehmeänahkainen malli on ollut täydellinen mulle, ei rakon rakkoa edes ekalla kerralla kun nää oli jalassa! Tykkään myös siitä että nahan joustavuuden ansiosta nää menee ns kireämmälle nilkkoihin ja näyttää ehkä vähän siroimmilta jalassa.


Maihareilla saa myös kätevästi minkä tahansa mekon arkisemmaksi ja jokapäiväiseen käyttöön sopivaksi. Oon sitä mieltä, että juhlavampia mekkoja voi hyvin käyttää arkenakin rennompien asusteiden kanssa. Tällä tavalla niille saa heti lisää käyttö kertoja ja omaan tyyliin uuden ulottuvuuden. En mäkään ihan joka päivä sentään ole farkuissa :--D Tää Marimekon cash & carry laukku on myös juuri täydellinen sporttilaukku, joka toimii ihan joka asussa ja tilanteessa. Tää näyttää hyvältä niin mekkojen kuin villapaitojen parina ja on myös yllättävän tilava pikkulaukku!Tykkää-merkinnät

Kommentit

smagardi,
Haha, oon kans ihan kyltymätön mekko + maiharit yhdistelijä heti, kun tulee vähänkään viileämmät keli. Jotenkin se kontrasti vaan kiehtoo tyttömäisen mekon ja rouheamman kengän kanssa. Suomessa vaan tuntuu vielä vähän turhan lämpimältä edes ajatella maihareiden tai edes nilkkureiden vetämistä jalkaan, joten tämä yhdistelmä saa vielä (hetken?) odottaa... 😃
astuharhaan.wordpress.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Mä oon uhmannut jalkojen paahtumista ja jo pariin otteeseen käyttänyt nahkanilkkureita ja maihareita :---DD Mut eiköhän tästä säät ala jo pian viiletä sen verran, että alkaa tuntua ajankohtaiselta!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli