PILKULLINEN MIDIHAME

SECOND HAND LOOKS, SLOW FASHION

Mä en oikein meinaa tunnistaa itseäni näistä kuvista! Tää look ei taida olla sitä ominaisinta mua, mistä tää tunnistetttamattomuus varmaan johtuu. Näyttääkö tää multa?


Oon aktiivisesti tänä vuonna kokeillut erilaisia asukokonaisuuksia mitä ennen en varmaan olisi tullut edes miettineeksi. En sano, että oon kyllästynyt siihen mun ainaiseen mom jeans ja casual yläosa lookkiin, mutta välillä on hauskaa haastaa itseään ja miettiä uusia keinoja yhdistellä vanhoja vaatteita. Uskon myös että tää mun vaatepaasto johtaa siihen, että joudun miettimään vaatekaappiani vähän uudella tavalla ja kokeilemaan yhdistelmiä joita en ole ennen testannut. Mulle ainakin käy just niin, että jumitun pitämään samoja vaatteita samojen vaatteiden kanssa. Ne kombot kun on kerran todennut toimivaksi, niin niihin on helppo turvautua.

Tykkään tästä kokonaisuudesta ihan super paljon! Siinä missä en ollut ihan varma edellisellä kerralla kun testasin tätä pilkkuhametta talvipukeutumisessa, niin nyt voin todeta että tää kokonaisuus toimii. Sukkabootsit ja midihame on täydellinen yhdistelmä vielä näihin keleihin kun ulkona on vielä vain vähän plus-asteita ja pitkä takki tuo lisälämpöä kokonaisuuteen. Tästä huolimatta mä melkein jäädyin tänä päivänä pystyyn, koska oletin sään olevan paljon keväisempi mitä se todellisuudessa olikaan.

Yritin myös pitää baskeria trendikkäästi takaraivolla, siten miten kaikki coolit mimmit sitä pitää, mutta ei. Ei mun päätä oo suunniteltu hattujen takaraivolla pitämiseen! En tiedä minkälainen päänmuoto mahdollistaa tän asennon, mutta ei mun ainakaan :'-----D Oon viimeaikoina ollut inspiroitunut ranskalaisesta tyylistä, mikä onkin näkynyt mun muuten skandicool asuissa kivana vivahteena! Baskeri, silkkihuivi ja pilkut on helppo ja varma keino saada asuun kuin asuun Parisian chic fiiliksiä. Toivottavasti vaan pian voitaisiin luopua paksuista talvitakeista ja siirtyä keväisempiin kokonaisuuksiin!


Mitä mieltä te ootte tästä kokonaisuudesta? Toimiiko vai ei? :---))

Likes

Comments

SaraV
SaraV,
Tää on kyllä super ihana asu! Tässä yhdistyy niin monta elementtiä, mistä tykkään; baskeri, noi lasit, silkkihuivi, pilkut ja punainen! Mäkään en kyllä osaa käyttää baskereita silleen takaraivolla, vaan aina ne on jossain otsan puolessa välissä haha 🙈nouw.com/sarav
FashionStatement
FashionStatement,
Voi kiitos! ❤️ Mietin vähän että voinko laittaa kaikki noi elementit mistä pidän samaan asuun, mutta onneksi ne toimi hyvin yhdessä! Ja haha onneksi en oo ainut jolle baskeri ei sovi takaraivolle! Parhaalta se mun päässä näyttääkin syvälle päähän vedettynä :----Dnouw.com/fashionstatement
Katja
Katja,
FashionStatement
FashionStatement,
Write a comment...
IP: 82.99.3.229