PINK HAIR DON'T CARE | LOREAL COLORISTA WASHOUT #PINKHAIR


 Vaaleanpunaiset hiukset.


Oikeasti!!

Call me crazy, mut onhan nää nyt aika makeet :'----D Mä oon haaveillut ties kuinka kauan siitä, että uskaltaisin värjätä hiuskset kokonaan vaaleanpunaisiksi. Mulla oli joskus viisi vuotta sitten(?) mun pitkien hiuksien latvat hetkellisesti vaaleanpunaiset, mutta se haalistui nopsaa pois. Siitä asti oon vähän haaveillut että koko tukka ois vaaleanpunainen. 
Mutta aina mua on pelottanut se pysyvyys. Mitä jos se jää oikeasti pysyvästi vaaleanpunaiseksi ja no sitten oon ikuisesti vaaleanpunainen haha. Kun bongasin että Lorealilta oli Colorista sarja kaupoissa jossa oli pastellisia wash out värejä, olin päätökseni tehnyt! Vähän jännitti kyllä se, että kuinka tämä mun tosi vaalennettu tukka imaisee itseensä väriä. Tiesin etten halua pysyvää vaalenapunaista tukkaa, mutta muutama viikko vaaleanpunaisella päällä olisi aika ihanaa.

Love love love! Tämä on lopputulos ilman yhtäkään pesukertaa ja vähän liian intensiivinen vaaleanpunainen mun makuun. Mutta yhden pesukerran jälkeen se haalistui juuri täydelliseksi hempeän vaaleanpunaiseksi. Siitä kuvia sitten myöhemmin! En ole sentään niin rohkea, että uskaltaisin näin intensiivisellä tukalla painella menemään pidempiä aikoja :---D Mutta onhan toi väri nyt ihan täydellinen bubblegum pink.

Tiedän että tuun varmaan tätä tuotetta käyttämään vielä uudestaan joskus, mutta ehkä sen sijaan että levitän aineen sellaisenaan tukkaan, voisin sitä sekoittaa ensin hoitoaineeseen, jolloin lopputulos olisi heti vähemmän intensiivinen ja enemmän pastel pink. Ilmeisesti biozellilläkin on vastaanvanlainen tuote, joka tulee isossa purnukassa ja se on tarkoitettu hoitoaineeseen sekoitettavaksi. Siitä ainakin riittää vähän pidemmäksi aikaa, kuin tästä yhdestä tuubista, joka juuri ja juuri riitti mun tukkaan. Eli jos sulla on pidemmät hiukset niin sitten suosittelen ostamaan heti kaksi tuubia.

 Tähän mennessä en voi sanoa muuta kuin hyvää tästä tuotteesta. Kysymysmerkki tietenkin  on että haalistuuko tämä väri kokonaan pois mun tukasta ajan saatossa, vai jääkö hivahde vaaleanpunaista tukkaan pysyvästi. Tällä hetkellä luulen kyllä että tukka palautuu takaisin blondiksi, niin hyvin tämä intensiivinen bubblegum pink haaleni täydelliseksi pastel pinkiksi.

äääk, nämä on niin siistit!! Mikä on teidän tuomio yaaaaz vai nonono? :----D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Aino,
Reetta Pellikka,
eikö!!! Oon ihan rakastunut tähän tukkaan :----))
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Jenni,
siis nää on niin mielettömän upeet, instassa jo ihailin! rohkaisit mua nyt vahvasti kokeilemaan tuota omaan blondiin tukkaan ;--) odottelen vaan ensin sun kokemuksia pidemmällä aikavälillä, että lähteekö kunnolla pois 😃
www.blogger.com/profile/018214475096238850
Reetta Pellikka,
kiitos!! Nää on! Onneksi uskalsin lähteä kokeilemaan :---D Uskon kyllä että tämä lähtee hyvin pois tukasta, mutta päivittelen etenemistä! Nythän tämä tosiaan on jo haalennut ihanaksi pastelli pinkiksi, mikä oli se mun goal tän värjäyksen suhteen ja yritän nyt pestä harvoin tukkaa että tämä säilyis jonkin aikaa! Mut onhan tää nyt täydellinen kesätukka ;---)
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Iina M.,
Aivan sairaan hieno väri! 😊

Kasvatin oman värin tukkaani ja ainoa asia, mikä ärsyttää, on se, kun nuo pastellivärit eivät näy tässä. 😟
www.blogger.com/profile/002641787100852460
Reetta Pellikka,
Kiitos! ähh se on kyllä totta, mulla juuri oman värin tyvikasvuun ei tarttunut yhtään tämä väri :--d Värjäsin aikoinaan oman värin tukkaani pinkiksi Fantasyn semi permanentin pinkillä värillä ja se tarttui vaaleaan tukkaan ihan hyvin (kun levitti kuivaan tukkaan ja antoi hyvin vaikuttaa). Tietty tummempaan omaan väriin pastelli värit ei oikein tartu :--( Joten nyt kun vielä on blondi tukka niin pitää ottaa siitä kaikki irti!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Lotta Reunanen,
Upeaaa, käy sunne iha törkeen hyvin!!
www.blogger.com/profile/167909509903180690
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli