PINK PUFFER JACKET

SLOW FASHION

Vaaleanpunainen puffer-toppatakki. Enhän mä nyt voinutkaan sitä vastustaa. Vaaleanpunaisessa värissä on jotain, mikä saa mun aivot menettämään kaiken normaalin toimintansa ja järkeilynsä. Meen ihan vaaleanpunaiseen hattaraan kun saan käsiini jotain pastellin-vaaleanpunaista. Tämä tosin tapahtuu vain silloin jos kyseessä on takki. En tiedä miksi, mutta vaaleanpunainen ei kiinnosta kyllä missään muissa vaatteissa näin paljoa, jos ollenkaan, kuin takeissa. Tämä puffer takki on mun kolmas vaaleanpunainen takki, ennestään kaapista löytyy jo bomber ja trenssi tässä värissä. _en vaan voi vastustaa_

Tän hetken lempparein värikombo on ehdottomasti vaaleanharmaa, vaaleanpunainen ja denim! En normaalisti todellakaan viihdy näin värikkäässä ja epämustassa asukokonaisuudessa, mutta jostain syytä nämä värit toimii! Ja vastaiskuna maailman harmaimmalle säälle, tekee mieli pukea päälle jotain muuta kuin mustaa. Nämä värit kuvaa suhteellisen hyvin mun vaatekaappia kokonaisuudessaan, se koostuu 95 prosenttisesti mustasta, harmaasta, valkoisesta ja sinisestä. Mutta se viimeinen viisi prosenttia onkin sitten vaaleanpunaista haha.  

Note to myself: Täytyy pukeutua useamminkin ei-mustaan asuun.

Tän puffertakin ostamisen jälkeen, oisin voinut pukeutua tähän melkein joka päivä. Tää onkin ehkä mitä täydellisin takkivalinta kevät talvelle. Eikö helmikuu nyt ole melkein jo kevät talvea? Voishan sitä väittää että oon vähän myöhässä tän trendin kanssa, ekan kerran tästä puhuin blogin puolella varmaan jo lokakuussa hah. Voin ainakin todeta että oon tämän trendivaatteen ostamista harkinnut pitkään ja huolellisesti. Epäilen että tämä takki ei jää näillä meidän leveyspiireillä one-winter-wonderiksi, vaan pysyy vuodesta toiseen mukana. Klassikko-ainesta in my opinion. Ja hei, vaaleanpunainen värivalintana voi olla vähän riksi, mutta milloin vaaleanpunainen ei olisi muodissa? Jos totta puhutaan, en oo oikein koskaan perustanut trendiväreistä, joten uskon tän mun vaaleanpunainen-kauteni jatkuvan vielä aika pitkään. 

Mitä mieltä te ootte puffer-takeista? Yaaz or nope?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

annieveliina
annieveliina,
Yaaaaazzz!!!!!!! Mistä?! Ihan liian ihana!!www.blogger.com/profile/133884413178175530
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
Primark :---p Tää on kyl melkein liian ihana :----DDwww.blogger.com/profile/128716114949887362
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229