POOLOPAITA JA BLEISERI

Jos mun pitäisi valitä vain yksi tän syksyn lempparityyleistä, olisi se varmasti poolopaidan ja bleiserin yhdistäminen. En tiedä miksi mä oon aina nähnyt bleiserit jotenkin tosi jäykkinä vaatekappaleina stailauksen suhteen ja ajatellut että melkein ainut vaate mikä sinne alle sopii on valkoinen kauluspaita! Kai tää on tää kauppakorkeakoulu-tausta, mikä paistaa tässä asiassa lävitse.

Parhaimmillaan bleiserit on mun mielestä yhdistettyinä rennosti joko poolopaitaan tai teepaitaan. Poolovillapaidalla saa bleiseristä melkein takin alkusyksystä, mutta nyt taitaa olla jo niin viileää ettei pelkällä bleiserillä enää tarkene ulkona parhaalla tahdollakaan. Mulle tärkeää bleiseriä valtiessa on se, että se on tarpeeksi pitkän mallinen ja yltää mulle reippaasti lantion alapuolelle. Tällöin saa luotua vähän optista illuusiota siitä, että mulla ei olekkaan näin leveä lantio. Jos bleiserin helma osuisi juuri leveimmän kehon osan kohdalle, olisi vaikutelma vähän leventävä. Mä tykkään oversized bleisereistä, mutta rennon kokoisissa bleisereissä kannattaa myös katsoa se, että olkapää linja on kohdilllaan oman olkapään kanssa. Koska jos olkapää on valahtanut puoleen hauikseen, on vaikutelma juurikin se, että päällä on papan bleiseri, mutta jos reilun kokoinen bleiseri istuu hyvin olkapäistä näyttää se vain tyylikkäästi rennolta.

Toinen syksyinen tyylikikka, mistä oon vähän innoissani on sukat! Tykkään tässäkin asussa siitä, miten sukat näkyy reippaasti lahkeen ja kengän välissä. Tennissukat, muuten klassisemmassa asussa tuo vähän jujua asukokonaisuuteen. Oon vähän sitä mieltä, että överit kimallesukat ois tälle syksylle pakollinen hankita ja ne toimisi niin lenkkareiden kuin vaikka bootsienkin kanssa. Tai miksei vaikka korkkareissa sock-boot efektiä luomassa!

Tän asun pohja: farkut ja musta poolopaita on super basic, mutta kun siihen lisää bleiserin ja erikoiset kengät syntyy mielenkiintoinen kokonaisuus. Ehkä just siksi mä tykkään niin paljon kengistä, niillä saa asun ilmeen muutettua täysin!


#nouwoutfit

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Mä ihastuin viime keväänä poolon ja bleiserin yhdistelmään mutta olin jo rehellisesti sanottuna melkeinpä unohtanut sen olemassaolon! Kiitos siis muistutuksesta, täytyy ottaa kombo taas käyttöön 😊 xx
www.pinjakk.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Haha oleppa hyvä! Tää kombo kyllä toimii😊
nouw.com/reettapelli
Jaana
,
Tykkään!!
ReettaPelli
ReettaPelli,
Jess!! ♥︎
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli