POOLOPAITA JA KAULUSPAITA

Mä olin ennen ihan onneton kerrospukeutuja. Mä tapasin pukea villapaidat suoraan rintaliivien päälle ja tosiaankin talsia ilman sukkia talvisin, koska sukkien varret oli liikaa asussa. Miten mun mieli onkaan muuttunut! Nyt fiilistelen erilaisia jännittäviä kerroksia, kauluksia villapaitojen alla, poolopaitoja kauluspaitojen alla ja mielenkiintoisia sukanvarsia. Erilaiset kerrokset tuo ihan hirvittävästi mielenkiintoa asuihin, eikä asun eriosien tarvitse olla samansuuruisessa asemassa vaikuttaakseen merkittävästi kokonaisuuteen. Pieni vilahdus jotain kerrosta saattaa muuttaa koko asun ilmeen ja takaa sen ettei lopputulos ole tunkkainen. Luulin ennen, että kerrostetut asukokonaisuudet ei vois soveluta mun minimalistiseen tyyliin, mutta viimeistään tämä asukokonaisuus todistaa vääräksi sen ajatuksen.

Miten nerokas onkaan valkoisen kauluspaidan ja mustan poolon kombinaatio? Rennot mutsifarkut takaa viimeistään sen, ettei asu ole liian klassinen ja ei-mun näköinen. Lisäksi kerrostin vielä kultaisen korun pilkistämään kauluksen alta, mikä on epätavannomaista viimeistelyä mulle. Mä kun oon vähän huoleton pukeutuja ja korut on se ensimmäinen asia minkä unohdan laittaa päälle. Tän vuoksi korujen täytyykin olla niitä mitä voin pitää päällä aina. Tämä ketju ja kultaiset renkaat on mulla aina kaulassa ja korvissa, kellon sentään muistan yleensä ranteeseen lisätä aamuisin.

Sukkabootsit on tän hetken lempparikenkä ja ihan oikeutetusti! Ne toimii niin hyvin vähän vajaamittaisten farkkujen kanssa ja pakko se on munkin myöntää, että pieni korko tekee ihmeitä kokonaisuudelle. Olin vähän sitä miltä, että olisin jo pessyt käteni korkokenkämaailmasta, mutta näyttääkin vähän siltä että mua ei sieltä noin vain päästetäkkään menemään. 5-6 sentin korot näyttää superhyvälle, mutta ovat samalla äärettömän mukavia jalassa. Melkein salaa jo odottelen kuivia katuja.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
ReettaPelli
ReettaPelli,

kiitos! Mäkin tykkään :--))

nouw.com/reettapelli
Sara V,

Siis nyt on pakko tulla "rageemaan" vähän, että miten ihmeessä onnistutkin toteuttamaan kaikki mun asuideat ennen kun ehdin saada niitä kuvattua 😂😂 Mulla piti olla huomenna kuvauspäivä, mutta selailin taas sun blogias ja täältähän löytyi jo poolopaita+t-paita, mekko+farkut ja nyt tämä poolo+kauluspaitakin! Ihan käsittämätöntä miten just nää samat ideat on pyörinyt omassa mielessä, mutta ne onkin kaikki ehditty jo täällä toteuttaa niin en viitsi tehdä heti perässä 😄 Ei mutta tosi hyvältä oikeasti näyttää ja tässä taitaa olla se syy miksi ootkin mun lemppari suomalainen muotibloggaaja, kun aina ne mun parhaat ideat on jo täällä 😂 ❤️

saraoonav.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,

haha eikä 😂😂 Mut hei toteutukseen vaan! Mä ainakin toteutan just asuja inspiraation perusteella muista blogeista/asuista! 😄 meillä on selkeesti sitten ihan samanlainen fiilis asujen suhteen just nyt haha! kiitos vielä❤️

nouw.com/reettapelli
noorahakanen
noorahakanen,
Sulla on kyllä aina niin ihania ja oma omanlaisia asuja😍 Uskaltaispa itekkin joskus pukeutua ns. massasta erilailla🙈
nouw.com/noorahakanen
ReettaPelli
ReettaPelli,

oi voi kiitos! ❤️ ja mun mielestä kannattaa välillä haastaa omaa pukeutumista ja kokeilla jotain uutta itselle! Ainakin jos siltä tuntuu! Helppo on aloittaa just ihan vaan oman vaatekaapin antimilla ja kokeilla yhdistelmää jota ei muuten välttämättä pukisi päälle :---))

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli