PORVOON KUVATUIN AUTO JA SEILORILOOK

Tää kupla on ehdottomasti varmaan yksi Porvoon kuvatuimmista autoista! Se on yleensä kesällä parkissa Porvoon tuomiokirkon vieressä ja ihan täydellinen spotti tietenkin asuville haha. Oon pitkään halunnut sen kanssa kuvia ja onneksi yksi hiljainen aamu se oli strategisesti parkkeerattu just sopivasti mun kuvia varten. Kertokaa jos ootte ostanut tästä kuvan!? 🙈 Tää seilorilook ja punainen kupla on match made on heaven ja tää asu on se mun "perinteinen" farkut ja villapaita. Se toimii aina!

Asu itsessään on taas täysin second handia, kengät ja farkut kirpparilta, kun taas villapaita on isän vanha kalastajanvillapaita. Raidallinen villapaita on mun mielestä aika aliarvostettu klassikko ja mulla onkin suunnitelmissa neuloa oma klassinen valkosini raidallinen villapaita!

Ihanaa viikonalkua teille 💕

Tykkää-merkinnät

Kommentit

jhhh
,
Vitsi tää sun blogi on niin inspiroiva! Oon lukenu sun blogia melkei alkuajoista lähtien sun blogia ja täytyy sanoa et tää kehittyy koko ajan vaan parempaan suuntaan ja erouttautuu tosi positiivisesti muista blogeista. Sun blogia lukiessa ei tuu koskaa semmone ahistunu olo kulutuksesta, kuten monessa muussa blogissa jossa ollaa ostettu/saatu joku tuote selvästi vaa yhtä kamppista/kuvaa varte ja sitä ei sit ikinä enää näy missää..
ja sit asiasta kukkaruukkuu 😃 sä ku oot ollu vaihossa sekä Ranskassa että Norjassa ni voisitko jakaa jotai insighteja opiskelusta, asumisesta, kuluista tms? Tai kumpaa sä suosittelisit enemmin kohteena? Mä opiskelen siis samaa pääainetta ku säkin yliopistossa. Eka aattelin Ranskaa kohteena mut nyt on joteki alkanu houkutella Norja (sun blogilla on ollu kyll aika suuri vaikutus tähän 😊).
ReettaPelli
ReettaPelli,
Norjassa taas opetus ja kurssit (oslo BI) oli taas huippuluokkaa ja opin ihan super paljon! Opiskelin täällä aika paljon, joten en niinkään keskittynyt siihen vaihtarielämään. Norja on loistava valinta ehdottomasti jos kiinnostaa norjan luonto ja haikkaaminen, koska se on täällä ihan uskomattoman hyvää. Oslo on ehkä vähän hintavampi kuin Helsinki asumis ja elämiskustannuksilta, mutta en nyt sano että täällä mihinkään vararikkoon heti joutuu. Mä oon niin rakastunut norjaan että voisin ihan vain sen vuoksi sitä suositella ja uskon että se ei häviä kyllä missään mitassa ranskalle. Kyse onkin ehkä siitä että mitä hakee vaihdolta. Jos tykkää luonnosta/haikkaamisesta + haluaa oppia oikeasti jotain niin sitten Norja, mutta jos kiinnostaa etelä-eurooppa ja siellä matkustaminen, ihan erilainen kulttuuri kuin tuttu pohjoismaalainen ja haluaa vähän rennompaa vaihtoa niin sitten suosittelen Ranskaa. Mutta vaikea valinta se on ehdottomasti, molemmat paikat on upeita mutta vähän eri tavalla! Toivottavasti tästä oli sulle jotain apua ja jos kaipaat vaikka erityisesti norja/oslo vinkkejä niin mulle voi laittaa meiliä, niin pystyn siellä vähän tarkemmin ja pidemmin sitten kertomaan :----))
nouw.com/reettapelli
ReettaPelli
ReettaPelli,
nyyh en kestä! kiitos ihan super paljon <3 ihan huippua kuulla, että oot pysynyt mukana jo noin pitkään ja vielä ihanampaa saada tälläistä palautetta mun blogi-periaatteesta! Tälläinen palaute kyllä saa luottamaan siihen omaan tekemiseen ja on ihan uskomatonta että just tän kautta mun blogi erottuu muista blogeista! mutta sun kysymykseen!
Aika vaikea kysymys, enkä oikein tiedä osaanko vastata tähän mitenkään tyhjentävästi :---D Yritän summata tähän vähän mietteitä molemmista kohteista, mutta mä nautin kyllä molemmista vaihdoista ihan super paljon, enkä varmaan osaisi itsekkään valita niistä! Ranska on kohteena just tarpeeksi kaukana, ollakseen erilainen kulttuuriltaan, maisemiltaan ja ihan vain yleisesti ja oli ihan huippua muuttaa uuteen kulttuuriin ja päästä elämään Ranskan rivieralle. Siellä eläminen on vähän halvempaa, mutta toisaalta taas jotkut osat Ranskasta on aika hintavia. Ranskassa ehdottomana plussana oli se, että siellä pääsi reissaamaan super helposti ja nopeasti etelä-euroopassa ja ranskassa, mut sit taas myös se kotiseutu oli niin ihana ettei tarvinnut aina olla menossa jonnekkin. Meri ja lämmin ilmasto on aika kiva ;--) Opiskelujen suhteen ranska oli vähän heikompi, koska en koe että opin akateemisesti seillä mitään uutta ja ne kurssit mitkä valitsin sisälsi sellaisia aiheita joita mä olin jo oppinut suomessa. Opetus oli myös heikompaa kuin kotiyliopistossa ja pääpainona olikin just enemmän siitä vaihtarielämästä nauttiminen.
nouw.com/reettapelli
Jhhh
,
Kiitos Reetta! Tästä oli kyllä oikeesti apua. Mä vähän luulen et saatan kallistua Norjaan, jotenki se vaa houkuttelee tällä hetkellä enemmän ja just oslon bi kouluna kiinnostais sekä se haikkaus. Mut kiva kuulla et voit jakaa vinkkejä, palaan asiaan sit lähempänä 😊 (vaihto on vasta siis ens syksynä)
ReettaPelli
ReettaPelli,
Ihana kuulla! BI on kyllä super hyvä yliopisto joten sitä voin vain suositella 😊 ja en tainnut sanoa mitään itse Oslosta, mutta Oslo on aivan ihana kaupunki myös asua 😍
nouw.com/reettapelli
pinjasiina
pinjasiina,
Aivan ihana blogi sulla! Tekstejä super helppo ja kiva lukea ja kuvat nii vimpan päälle panostettuja 😍 ps ihana asu ❤️
nouw.com/pinjasiina
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi että, tää on kyllä parasta palautetta! 😍 Kiitos! Oon yrittänyt juuri panostaa siihen, että blogi olisi helppolukuinen ja miellyttävä, niin ihana kuulla, että oon siinä onnistunut!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli