POWER SUIT POWER WOMANPuku. Öö miksen oo aiemmin tajunnut kuinka siisti juttu puku on? Tän bleiserin oon ostanut varmaan vuonna 2011 tai 2010 kirpparilta ja nyt vasta keksin ostaa siihen sopivat tummansiniset puvunhousut. Ja voila! Puku-kokonaisuus on valmis ja mä suunnittelen jo tilaisuuksia johon tän voi pukea seuraavaksi. Pakko myöntää myös se, että suunnittelen jo punaisen tai vaaleanpunaisen puvun ostamista tän rinnalle. 
Keskiviikkona 17.5 vietettiin Norjan kansallispäivää ja kaikki tai ei mitään menttaliteetillä, piti sitä tietenkin pukeutua Norjan lipun väreihin haha. Mun mielestä addut toimii mitä parhaiten puvun kanssa ja tekee siitä vähän rennomman kokonaisuuden. Iltajuhlia varten vaihtaisin jalkaan korkkarit ja jättäisin topin alta pois, pitäen bleiseriä kiinni koko ajan ja pukien alle pitsisen braleten. Mut miten voima-nainen olo sitä onkaan puku päällä. Sanotaan kai että puku tekee miehen, mutta tekee se kyllä naisenkin. Todellinen power-outfit.
Parasta tietenkin tässä kaikessa oli se, että poikaystävällä oli myös päällä tumman sininen puku ja valkoinen kauluspaita. Matching!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli