PUNAINEN KUKKAMEKKO JA TAVISTYYLIMitä uutta?

No, meikä-muidu on takaisin kokonaan valkoisessa tukassa ja voin sanoa että meni taas muutama päivä ennenkuin sitä ei säihkähtänyt omaa peilikuvaansa! Vaikka mukamas olin blondi juurikasvullakin, niin vitsit kun tää kokovalkoinen muuttaa naaman ilmeen ihan täysin. Olo on taas oma itseni, pakko kai se on myöntää ettää valkoinen polkka on mun juttu. Ainakin se tekee olemuksesta paljon ruskettuneemman tuntuisen. 
Toinen uus juttu on mun yllättävä rakkaus värejä kohtaan. Ja mekkoja, varsinkin kukkamekkoja. Mun oli _pakko saada_ punainen kukkamekko. Onneksi bongasin tän h&m alerekistä vitosella, joten mun kukkamekon menevä aukko kaapissa on täytetty, kuin myös sen klassisen punaisen mekon aukko. Aina kun mulla on punaista päällä saan siitä kehuja, mutten siitä huolimatta oo koskaan tuntenut punaista omaksi värikseni. Tää mekko ja asu on iskenyt nyt kovaa, pidin tätä asua kolme päivää putkeen. Ihmiselle joka ei koskaan ees pidä samaa asua kahtena peräkkäisenä päivänä on tää aika iso juttu. 
Ja mitenkäs muutenkaan olisin tän stailannut kuin teepaidan kanssa. Teepaidalla saa oikeastaan minkä tahansa juhlavamman mekon downgreidattua arkikäyttöön sopivaksi. Toimii myös niin vähän viileinä kesäpäivinä, jolloin spagettiolkaimisella mekolla menisi kananlihalle. Tää on varmasti jo neljäs teepaita+spagettiolkain mekko asukokonaisuus täällä blogissa, enkä oo ihan varma että voiko tästä nyt edelleen inspiroitua uudelleen haha. Kyllästymisen mahdollisuus on ehkä suurempi.
Tajusin myös sen, että oon viime ajat ajatellut tätä blogia enemmänkin kokoelmana inspiroivista ja mahdollisimman erilaisista asuista. Varsinkin kun oon yrittänyt puskea laatua ja asuja 'ammattimaisemmalle' tasolle, oon kokenut painetta siitä etten voi julkaista liian samanlaisia kokonaisuuksia blogissa. Nyt tuntuu vähän erilaiselle. Tällä hetkellä ajattelen blogia enemmänkin asu-päiväkirjana, kuin lookbook katalogina, minkä vuoksi musta onkin ihan ookoo julkaista melkein samanlainen asu uudelleen. En mä yleensä normi-elämässäkään pukeudu täysin erilaisiin kokonaisuuksiin joka päivä, vaan lähinnä ne on variaatoita toisistaan. Joten tätä mä haluan tuoda tänne enemmän. Enemmän tavistyyliä :---D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Love love love! Millä sä hei värjäilet sun tukkaa, ihan ite kotikonstein vai käytkö ihan kampaajalla?:)
Reetta Pellikka,
Kiitos!! :--)) Oon nyt viimeiset pari kertaa käynyt ihan kampaajalla! Välillä tosin tuntuu ettei heilläkään aina tuu ihan toivottua lopputulosta...
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli