PUNAINEN ON MUNKIN LEMPIVÄRILisää 'isän vanhoista kauluspaidoista itse ommeltuja off-shoulder toppeja' -asukokonaisuuksia! Viime postauksien teema on kieltämättä ollut vintage/diy ja mun pohdintaa siitä miten kaikki on parempaa sillä tavalla. Toivottavasti vielä jaksatte tätä diy-elokuuta (sanokaa jos mun pitää puhua jostain muusta!). Jos mulla olisi ompelukone täällä Norjassa, alkaisin varmaan ompelemaan kaikki vaatteeni itse haha. Tämä off-shoulder paita on tehty samalla kaavalla kuin edellinenkin, mutta tähän ompelin hihat erikseen yläosaan kiinni. Tällöin paitaan syntyy se vaiktuelma että se pysyy pelkästään pyhällä hengellä ylhäällä, eikä se lepää kainaloiden päällä. En oo ihan varma, kummasta mallista tykkään enemmän. Siitä perinteisestä off-shoulder mallista vai tästä vähän myöhemmin tulleesta irtonaisesta-hiha mallista. Jos missasitte edellisen diy-aiheisen postauksen, niin kerrottakoon tässä vielä uudestaan, että ohjeet näihin off-shoulder toppeihin löytyy Millan Lack of Colour-blogista!

Koska punainen on munkin lempiväri tänä vuonna, oon tietenkin etsinyt jo tovin punavalko ruudullista tai raidallista yläosaa mun vaatekaappiin. Onneksi isällä oli sellainen. Vähän kyllä haaveilen vielä punavalkoraidallisesta kauluspaidasta ja jos voisin tekosyynä sen ostamiseen käyttään joko töitä tai opintojen alkamista, olisin ihan varmasti sellaisen jo ostanut! Rakastan raidallisia kauluspaitoja, sinivalkoraidallisia löytyy mun kaapista jo liian monta. Punainen näyttää superkivalle farkun kanssa, joten tällä kertaa yhdistin sen farkkuhameeseen ja loafereihin. Syksymmällä yhdistäisin tän off-shoulderin ehdottomasti suoriin farkkuihin ja herrainkenkiin.

Oon yrittänyt teho-käyttää kesävaatteita vielä kun ehtii  ennen ilmojen kylmenemistä. Joka elokuu ja syyskuu sama juttu! Elokuu on ehdottomasti mulle vielä kesäkuukausi ja kesävaatteiden käyttökuukausi. Tämä(kin) elokuu on ollut Oslossa tosi aurinkoinen ja lämmin ja jos muistelen viime syyskuuta, niin ei sekään hirveästi kylmempi ollut. Onneksi kesäisempiä alaosia pystyy käyttämään vielä paksumpien yläosien ja takkien kanssa pitkälle syksyyn, kun kesäisimmät mekot ja topit tuntuu vähän jäävän jo kaappiin. Kesämekot näyttää superkivalle mun mielestä yhdistettynä nahkatakkiin, joten ehkä täällä nähdään vielä sellainen look loppukesän aikana!


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jeannays,
Oi miten ihanan pirtsakka asukokonaisuus!<3
www.blogger.com/profile/136548751708853084
Anonyymi
,
IHANA ASU, taas kerran! Mutta pakko kysyä, mitä mieltä sun isä on kun viet sen hienoimmat ruutupaidat itsellesi haha?
Ja muuten, mistä tuo ihana vyölaukku on? Oon koittanut etsiä kirppareilta tulevaa matkaa varten mutta ei oo vielä löytynyt sopivaa. Toi ois niin kätevä taskuvarkaita hulisevaan kaupunkiin.
Reetta Pellikka,
Kiitos! Haha nää ei oo isän hienoimpia paitoja, vaan niitä mitkä se on downgreidannut mökille tai joissa oli reikiä tms! Ja kysyin lupaa tietty ennenkuin aloin näitä leikkelemään :'----DD Isällä on erittäin iso varasto kauluspaitoja, joten hänelle jäi kyllä enemmän kuin tarpeeksi vielä itselleen!

Tää on itseasiassa kans äidin vanha nahkainen 'kaulapussi', jossa oli ns vyönsolki takana! Hän kertoi että oli saanut sen omaa reilimatkaansa varten parikymppisenä ja mä nappasin tämän(kin) omaan käyttööni :--P Kirppareita mäkin kyllä vinkkaisin ja välillä oon nähnyt jossain h&m/lindex kaupoissa kans kaulapussukoita!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli