PUNAINEN PUFFERTAKKI

En voinut millään vastustaa tätä punaista muhkeaakin muhkeampaa pufferitakkia! Imarteleva tämä ei ole silmät kiinnikään, mutta sitäkin lämpimämpi ja parempi päällä. Harkitsin hetken mustan ja punaisen välillä, mutta päädyin punaiseen erityisesti siitä syystä, että se tulee näyttämään reissukuvissa hyvältä haha. Kuvissa värikäs takki näyttää mustaan tai neutraalin väriseen takkiin verrattuna huomattavasti paremmalle ja raikkaammalle! Ei tää toki ollut ainut syy tähän punaisen valintaan, oon hullaantunut punaiseen väriin pysyvästi ja on super piristävää kiskoa kirkkaan punaista takkia pimeänä aamuna päälle. Vaikka edelleen oon yksi all black asujen puolesta puhuja, niin pakko se on myöntää että värikkäästi pukeutuminen on piristävää ja saa hyvälle tuulelle.

Ja onhan se nyt niin, että all black asu pääsee oikeuksiinsa kun sen kanssa on punainen takki!

Tiedostan sen, että paksu puffer takki on varmaan vähän ohimenevä trendi, mutta oon päättänyt että se saa jäädä mun takki kavalkaadiin pysyvästi. En oikein keksi mikä takki olisi edes parempi Suomen ja Skandinavian talveen! Vaikkei tämä ehkä ensi vuonna olisikaan enää se it-takki, tulee tämä takki palvelemaan vähintäänkin talven reissuissa ja Norjassa haikatessa. Epäilen kyllä sitä, että tää takki on iskostunut mun tyyliin pysyvästi, rakastan vähän kasari lookkia ja nauroinkin yksi päivä sille faktalle, että päällä oli tän takin lisäksi mutsifarkut, tennissukat ja lenkkarit.

Enhän ole ainut joka on ihan fiiliksissä tästä lumesta!? Mä pidän ainakin sormia ristissä, että jotain jäisi maahankin tästä vesisateesta huolimatta. Mä oon yksinkertaisesti niin lumifani ja rakastan isoja kinoksia. Mun selkeästi pitäisi viettää talvikaudet pohjoisemmassa!


Perinteinen gallup loppuun, onko puffertakit tiedän mielestä ihan hirveitä vai just super cooleja?

#nouwoutfit

Kengät: Vagabond (saatu)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JokiJohanna,
Mä oon niin pufferitakkien kannalla! Iteltäni löytyy vaalean vihreä semmoinen :"D Löyty uffilta puoleen hintaan ja olin sitä pari viikkoa miettinyt. Ihanan lämmin ja hauska väripilkku 😊 Sun takkis näyttää tosi hyvältä ja fressiltä!
secondhandlifejohanna.blogspot.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,
Oi vitsit varmasti super cool! Ois ollut tietenkin hienoa jos omakin ois ollut second handia 🤔 mut puffer it on kyllä super käytännöllisiä ja mä oon sitä mieltä että mitä värikkäämpi sen parempi 😉
nouw.com/reettapelli
Emilia Komulainen,
Puffertakit on ihania ja ostin kanssa pari päivää sitten punaisen pufferin piristämään asuja! Multa löytyy kans pidemmän mallinen pufferi, mutta se odottelee kovempia pakkasia. Ei imartele kyllä kroppaa yhtään, mutta mieluummin näytän pallolta kuin palelen! 😊 Näytät upealta!
emiliaidamaria.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Punainen piristää kyllä heti asua ja mieltä 😊 hahaa samaa mieltä, mieluummin pallo kuin palelen! Kiitos😘
nouw.com/reettapelli
Ems
,
Aivan ihana takki ja näytät niin söpöltä tuossa lakissa! 😃
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos!!😘😘 Tää takki on kyllä ihana!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli