PUOLET KÄYTETTYNÄ, PUOLET UUTENA


Tässä asussa yhdistyy aikalailla parhaalla tavalla second hand ja uudet vaatteet. Vaikka oonkin nyt ostolakossa (wohoo jo viikko takana), niin en yleensä usko ehdottomuuteen. Iso osa mun vaatteista on käytettynä ostettuja, mutta löytyy mun kaapista myös niitä vaatteita jotka oon ostanut uutena. Mielelläni tietenkin ostaisin enemmän käytettynä ja uskon, että kun päätän lopettaa ostolakon niin siirryn sen jälkeen sääntöön että saan ostaa käytettynä. Joka tapauksessa, tykkään paljon siitä fiiliksestä mikä asuihin tulee kun niissä on hyvällä tavalla sekaisin käytettyä ja ‘uutta’. Ne on paljon persoonallisempia ja uniikimpia kokonaisuuksia, kuin ne jotka voisi toteuttaa helposti marssimalla vain lähimpään henkkamaukkaan. Niissä on se oma fiilis ja pieni salaperäisyys. Nautin siitä tunteesta kun tiedän ettei mun vaatteista voi arvata niiden alkuperää. Syystä tai toisesta tunnun itse tunnistavan aika helposti asukuvista ja instasta mitkä jotkin vaatteet on peräisin. Kirppisvaatteissa ei yleensä ole sitä ‘vaaraa’! Uskon, että ootte mun kanssa siitä samaa mieltä, että on aina plussaa ettei ne samat vaatteet mitkä sulla on päällä kävele koko ajan kadulla vastaan?


Tän asun villapaita on isän vanha, jonka löysin meidän mökiltä ja joka on aivan täydellinen kamelin-ruskean värinen villapoolo! Saatoin vähän tuuletella tätä löydöstä kun nappasin sen mukaani Norjaan. Mustat puvunhousut oon löytänyt taas kirpparilta ties kuinka kauan sitten, enkä edes muista paljonko niistä maksoin tai milloin oon ne ostanut. Ne on kuitenkin olleet mun luotto puvunhousut jo pitkään, vaikka oonkin jo joutunut vähän ratkomaan niistä saumoja tehden tilaa kasvaneelle pepulle haha. Klassiset vaatteet, oli ne sitten miesten puolelta tai sitten kuinka vanhoja on aina hyvännäköisiä ja ne tosiaankin kestää aikaa ja käyttöä.

Mitä tulee kaupasta ostettuihin, niin tässä asussa niitä edustaa takki ja kengät. Ja mötkylä, mutta asusteita ei lasketa nyt tähän listaukseen mukaan. Ootte varmaan yhtä yllättynyt kuin minä että mulla on jalassa kengät joissa on korko! Mä oon tunnetusti aika onneton korkojen käyttäjä ja varsinkin blogin puolella asukuvissa mua ei koroissa kovin usein näe. Hullua on se, että parinkympin alkuvuosina mä kävelin mitä korkeimmissa koroissa jatkuvasti… Tästä tottumuuden puutteesta johtuen, onkin ollut aika vaikea löytää kenkiä joissa on korkoa, mutta jotka on myös oikeasti hyvät jalassa. Kunnes ostin nämä, yllätys yllätys, Vagabondin Olivia bootsit. Mulla on Oliviat korkokenkä-muodossa ja koska tiesin niiden olevan hyvät jalkaan, uskalsin ostaa myös nämä nilkkuriversiot. Ja, mun täytyy sanoa, että nää kengät on tehty kävelemiseen!! Oon käyttänyt näitä päivittäin viime viikkoina ja parhaimmillaan kävellyt näissä melkein 6000 askelta/4-5 kilometriä! Ja ehkei se oo monelle paljoa, mutta mulle se on aikamoinen todiste siitä että nää on hyvät korolliset nilkkurit kävelyyn haha.

En myöskään valita näiden ulkonäöstä, huh tässä on kengät mun makuun! Rakastan tota paksua vähän geometristä korkoa ja terävää kärkeä, vähän korkeaa nilkkaosaa ja mustaa väriä (tietenkin). Tykkään yllättäen todella paljon tästä ruskea+musta värikombinaatiosta, kun asussa on vaan juurkin kahta väriä on se ihanan minimalistinen ja mustat yhtenevät asusteet sitoo sen sopivaksi paketiksi.Tunnustakaa jos ootte yhtä onnettomia korkkarikäyttäjiä kuin minä!?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

AnetteMarie
AnetteMarie,
Niin totta, että jos asussa on edes jotain käytettyä, on se heti uniikimpi! Tää asu on muuten ihan kun mun luottoasu, samaiset nilkkurit löytyy (jotka muuten todellakin on kävelemiseen tehty!!) ja takkikin tummansinisenä ;D
nouw.com/anettemarie
ReettaPelli
ReettaPelli,
Tää on hyvä asu! ;--) Ja oon saanut nyt pari kommenttia, että nää kengät on muidenkin mielestä ihan super hyvät kävelyyn! Olisimpa tiennyt tän aikaisemmin haha....
nouw.com/reettapelli
Hanna
,
Moi! Ensinnäkin täytyy sanoa että sinulla on aivan ihanan klassinen ja ajaton tyyli 😊 toiseksi, oletko ikinä tehnyt "vaatekaapin kulmakivet" - tyyppistä postausta, vaikka toki ne luottovaatteet varmasti riippuvat tilanteesta ja vuodenajasta! Sellaisen haaste olisi kiva, missä lasket monta vaatekappaletta omistat. Itse tein tämän joskus ja oli silmiä avaavaa ja hauskaa käydä läpi koko garderobi (alusvaatteita lukuunottamatta) ja huomata miten paljon vaatteita ja kenkiä omistaa. Samalla tili mietittyä kivoja asuyhdistelmiä eri tilanteisiin 😊
ReettaPelli
ReettaPelli,
Moi! Kiitos paljon! Tuntuu että oon kyllä löytänyt sen mun tyylini :--))) Hmm uskon että oon joskus tehnyt sen tyyppisen postauksen, mutta siitä on kyllä aikaa :--D Oonkin vähän miettinyt, että aloittaisin sellaisen 'vaatekaapilla' sarjan johon just tän tyyppinen postaus sopisi tosi hyvin! Ja huvittavaa on se, että itseasiassa pari päivää sitten laskin aika tarkkaan just kuinka paljon mulla on mitäkin vaatteita kun siivosin kaappiani! XD (laskeskelen aika usein mun vaatemääriä jostain syystä haha) En kyllä ajatellut että se voisi kiinnostaa lukijoita mutta onhan se itseasiassa aika mielenkiintoista mistä oma vaatemäärä/kaappi koostuu!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli