PUVUNHOUSUISTA TEHDYT SHORTSIT

Mun tyylillä tuntuu olevan vain kaksi ääripäätä: joko pukeudun liehuviin mekkoihin tai sitten viihdyn todella minimalistisissa ja vähän maskuliinisissa kokoanisuuksissa. Tää asu on sitä androgyynimpää ääripäätä ja pakko sanoa, että pitkät ns. puvunhousu-shortist ja iso kauluspaita on just nyt mun lemppari kombo! Käytin tätä asua paljon töissä ennenkuin jäin lomalle ja tää toimii hyvin myös lomaltapaluu asuna. Varsinkin lenkkareiden kanssa yhdistettynä tässä on ihanasti dad on holiday fiilistä haha! Toinen lemppari look tänä kesänä on ollut taas kokovalkoinen tennislook <3


Mun ihastus pitkiin shorteisihin ei tosiaankaan jäänyt vain niihin mustiin pyöräilyshortsehin, vaan mun oli pakko saada käyttöön myös pappashortseista inspiroituneet versiot. Leikkasin yhdet mun vähälle käytölle jääneet puvunhousut polvien päältä poikki ja sen jälkeen ne on olleet jalassa jatkuvasti! Pitkä shortsimalli on ainakin mun jalalle imarteleva ja varsinkin korkean vyötärönsä ansioista ne luo illuusion pidemmistä jaloista. Enemmänkin ehkä kuitenkin silloin kun päällä on jotain minkä voi laittaa housujen vyötäröstä sisään.


Tää Marimekon peruskassi tuntuu sopivan ihan mihin tahansa asuun ja tää on niin kätevä käsilaukkuna! Jos tää vain ois vähän isompi niin tänne menisi vielä tietokonekkin kaiken muun joukkoon haha. Sain tänne kerran mahdutettua jopa pyyhkeen ja uikkarit kun lähdettiin rannalle :----D Se toimii minimalistisuutensa takia mun mielestä älyttömän hyvin tän muuten maskuliinisen kokonaisuuden kanssa!


En kai oo ainut joka on lämmennyt myös pappashortseille?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli