PYJAMAT PÄIVÄLLÄ

kuvat: Terhi Suanto


Sunnuntai jos mikä on täydellinen päivä pyjamalle. Jotta vältyttäisiin täydelliseltä pyjamalookilta niin päälle kannattaa pukea näyttävät korut, jotka ei varmasti päätyisi päälle nukkumaan mennessä ja kengiksi valita jotain vähän erikoisempaa.

Pyjamalook on varamasti yksi niistä joka jakaa mielipiteitä, mutta henkilökohtaisesti mä tykkään tästä ihan super paljon! Mukavuus on mulle yksi erittäin tärkeä kriteeri pukeutumisessa ja en usko että tän helpompaa ja mukavampaa kokonaisuutta on edes haha. Pyjamalookit on olleet jo hetken pinnalla ja sopivia pyjamakokonaisuuksia voi bongata niin 'normaali'vaatteiden joukosta kuin myös pyjama osastolta. Jos päätät lähteä ulos pyjamassa, mistä loppupeleissä kukaan muu kuin sinä tietää että onko kokonaisuus oikeasti yöpaita vai päivävaate? XD

Voin paljastaa että tää mun pyjama on oikeasti pyjama, mutta menee mun mielestä täysin myös päiväkäytössä! En ainakaan huomannut että kukaan olisi tuijottanut sen pidempään haha. Itsevarmuudella jos pitää jotain päällään niin harvoin sitä sitten muut kyseenalaistaa. Mitä mieltä te ootte tästä lookista?


hit or miss?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

NennaKalsi
NennaKalsi,
Mä tykkään nyt tällä hetkellä ite kans osi paljo tällasista pyjama lookeista, ja ihan super hauska, että toi sun asu on nimenomaan oikeasti pyjama!! En olisi kyllä yhtään myöskään tajunnu, haha. Multa ääni hitille ja vielä pakko sanoo, että noi sun meikit on super kivat tässä ♥
nouw.com/nennakalsi
ReettaPelli
ReettaPelli,
ääk no voi kiitos! Kiva kuulla että meikki on onnistunut, kun oon yleensä ihan onneton meikkaamisen kanssa :---D Ei tästä oikeasti ehkä tajua että tää on pyjama, jos sen näkee tällä tavalla asun muodossa!
nouw.com/reettapelli
JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
ihana asu, sopii sulle!
nouw.com/jenniferignatius
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos 😘😘
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli