REALISTINEN REISSUASUEn ehkä oo kovin kummoinen matkabloggaaja tai muotibloggaaja reissussa. Usein näkee mitä upeimpia asuja kuvattuna mitä upeimmissa lokaatioissa, kun bloggaajat reissaa. Asukokonaisuudet on mietitty ihan viimeisen päälle ja ne vaihtelevat aina. (kuinka isot matkalaukut heillä on mukana?) Mun mielestä se on vähän huvittavaa, vaikkakin tietenkin oon huokaillut ihastuksesta näille kuville ja maisemille. Vaihtavatko bloggaajat kohteessa valmiiksi suunnitellun outfitin päälle, vai haikkaavatko he oikeasti kohteisiin näyttäen mitä upeimmalle? Mietin myös sitä, että miten voi teltassa tai campsitellä yöpyessä heillä olla täysi meikki-look päällä koko ajan? Eikä se meikkilook kärsi ollenkaan hikoillessa tai sateessa? 
Minä tien päällä näyttää yllä olevalta. Tupla-Adidas on muodostunut mun tavaramerkiksi, viihdyn mitä parhaiten addun collegeissa ja verkkareissa. En kestä matkustamista autossa kireissä farkuissa tai epämukavissa vaatteissa. Mun reissuilla jos lähden haikkaamaan, niin vermeet on yleensä myös sen mukaiset. Verkkaria, collegea, urheilurintaliivejä, teeppareita ja shortseja (joskus myös farkkushortsit!). Hiukset ponnarilla, lenkkarit jalassa ja ei tietoakaan meikistä. Tuntuisi suoraansanottuna vähän typerälle meikata ja valita kiva outfit päälle, jos tiedossa on oikeasti reissaamista ja hikoilua :----D Vielä hassumpaa musta ois kyllä se, että vaihtaisin kohteessa toiset vaatteet päälle kuvia varten. 
Ehkä tää on vain mun dilemma ja estää mua saamasta niitä upeimpia reissukuvia. En voi kieltää sitä, että vitsit ne näyttää hienoille ja kyllähän sitä välillä itsekkin manaan sitä, että taas mulla on vaan nää verkkarit jalassa :--D Mutta in the end, reissaan ihan muista syistä kun siitä, että saan kuvattua blogiin upeat asukuvat. Reissaaminen merkitsee mulle paljon enemmän ja mun mielestä kun ihminen on onnellisimmillaan näyttää hän kuvissakin kauniilta. Riippumatta siitä mitä on päällä tai onko naama meikattu. 
En voi tietenkään myöskään verrata itseäni ammatikseen bloggaaviin. Mun lähtökohdat ja motiivit on täysin toiset. Mutta koska haluan "keep things real", tässä mun versio reissuasusta! En vaan voi aina olla miettimättä sitä, kuinka lavastettuja monet asiat, asut ja hetket blogimaailmassa on, hyvässä ja pahassa. Toisaalta nautin upeista epärealistisista asukuvista ja toisaalta, kaipaan samaistuttavuutta ja kosketuspintaa siihen omaan toimintaan. Kaipaan myös, että joku muistuttaa mua siitä, ettei mun tarvi todellakaan pyrkiä tähän
Hmm, verkkarit kunniaan?!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Katsku,
Amen sister! Mulla sama homma, reissussa täytyy olla mahdollisimman mukavat vaatteet päällä ja kuvat on sit toissijainen juttu. Tottakai on hyvä, jos saa nää kaksi juttua yhdistettyä, mutta käytännöllisyydestä tai mukavuudesta en haluis tinkiä kuvien vuoksi 😃
www.blogger.com/profile/080625519867364772
Reetta Pellikka,
Hah just näin! Onneksi löytyy kyllä hyvän näköisiä urheilu kamojakin jo! :--p
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Riikka,
Oon miettinyt ihan samaa, mä ainakin haluan reissussa pukeutua mahdollisimman mukavasti! Kalifornian road tripilläkin käytetyimmät vaatteet taisivat olla Adidaksen legginssit ja isot neuleet 😃 Sun adidakset näyttää hyvältä!
www.blogger.com/profile/166099141745723914
Reetta Pellikka,
haha kuullostaa tutulle kombolle :----D Addut onneksi toimii aina!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli