REETALLE KUULUU IHAN HYVÄÄ

LIFE

alempi kuva @ESSIESOPHIE

Harvemmin tulee tänne blogiin jaettua sen enempää kuulumisia, kuin parilla sivulauseella ja maininnalla. En tosin oo täysin varmakaan, kiinnostaako teitä lukijoita niinkään mun kuulumiset vai pelkästään mun asuvalinnat! Mulla kuuluu ehkä enemmänkin kuin vain ihan hyvää, oon tällä hetkellä onnellinen ja innoissani, enkä oo varmaan vuosiin ollut näin 'lomalla' kuin oon nyt. En muista että milloin viimeksi mulla ei olisi ollut mitään tekemistä, mutta pian vastaan tuleva valmitumispäivä konkretisoi viimeistään sen että opiskelut on nyt ohi ja nyt pitää keksiä jotain uutta. Sen vuoksi oon samaan aikaan niin sietämättömän onnellinen ja stressaantunut.

En oikein tiedä mistä nyt tuulee, mutta viimeiset pari viikkoa bloggaaminen tai lähinnä kirjoittaminen on tökkinyt oikein olan takaa. Kuvaaminen sen sijaan luistaa kuin rasvattu ja kamera pullistelee täynnä erilaisia asukuvia. Kuvaamisessa oon löytänyt itselleni uuden ilmeen, uuden jujun ja tyylin, joka inspiroi kuvaamaan yhä enemmän, Mutta sitten se kirjoittaminen. Samaan aikaan mulla on niin paljon sanottavaa ja kerrottavaa, mutta kun avaan tyhjän postauspohjan kaikki ajatukset katoaa mun päästä ja hyvä kun saan rutistettua jotain pientä höpinää vaatteista kuvien seuraksi. Asukuvia on kyllä siis jatkossa luvassa ja paljon, mutta saa nähdä minkälaista tekstiä on niiden ympärille punottuna hah.


Oon aina ollut erittäin hyvä laiskottelemaan ja mulle ei oo tuottanut ongelmia koko päivän ei-mitään tekeminen, mutta nyt oon viimeaikoina ollut levoton. En oikein osaa rauhottua tekemään yhtä asiaa tai kunnolla heittämään aivot narikkaan ja viettämään päivää sohvan nurkassa. Oon aina ollut ikuinen suorittaja ja nyt kun mulla ei ole mitään suoritettavaa, stressaannun siitä että en tee mitään mistä jäisi todistusaineistoa. Oon tullut siihen lopputulokseen, että sluibaaminen ja tv-sajorjen koko päiväinen tuijottaminen vaatii sitä, että olisi jotain parempaakin tekemistä. Kuuluuko laiskotteluun olennaisena se, että sen kautta välttelee jotain tärkeämpää tekemistä? Ja nyt kun sitä tärkeämpää ei olekkaan, niin koko rentoilusta on mennyt loisto? Kärsin ehkä jostian post-gradu stressistä ja elämäntuskasta. Tuntuu niin typerälle valittaa tästä asiasta, ihan kuin ei asiat voisi mulla paremmin olla!! Kaikki on oikeasti niin hyvin.


Oslossa on ollut nyt melkein jo viikon verran ihan oikeasti kesä! Kaikkialla kukkii ja on vihreää, lämpötila on melkein päivittäin ollut yli 20 astetta ja ilmassa tuoksuu kesä ja kaikki ne odotukset siitä mitä voikaan tapahtua. Poljin yksi ilta yhdentoista maissa yöllä kotiinpäin ja olin vain niin onnellinen että meinasin pakahtua. Tajusin että mä oikeasti tiedän ja tunnen tän kaupungin, että voin vaan nappaa kaupunkipyörän ja lähteä polkemaan suunnilleen oikeaan suntaan. Yritän elää tässä hetkessä ja nauttia kerrankin siitä, että oon vapaa melkein kaikesta vastuusta ja voin päättää joka aamu mitä haluan just tänä päivänä tehdä. Tää jos mikä on luksusta, mikä tuskin tulee toistumaan kovin nopeaa uudelleen. Olisi naurettavaa murehtia liikaa tulevaa elämää, että unohtaa nauttia tästä hetkestä just nyt.

Tän vuoksi mä aion olla murhetimatta siitä, että en keksi mitään kirjoitettavaa blogiin ja jos tuntuu siltä, niin latailen teille tänne vain kivoja kuvia kunnes inspiraatio iskee uudelleen. Kuka tietää, sehän voi tapahtua vaikka jo huomenna! Aion kuitenkin käyttää tän epävarmuuden momentin hyödyksi ja kysyä teiltä, oisko teillä jotain postaustoiveita taikka ideoita?

pus ja ihanaa viikonloppua!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

HERTTA
HERTTA,
Ehdottomasti niin kuulumiset kuin asut!💜
nouw.com/hertta
FashionStatement
FashionStatement,
Jee ihana kuulla 😘
nouw.com/fashionstatement
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Mä tykkään lukea oikeastaan ihan kaikkea, joten anna palaa oma mielen mukaan vaan
✨💛
nouw.com/emmikristiinan
FashionStatement
FashionStatement,
Ihana kuulla! Pitää alkaa sitten ideoimaan 😘
nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229