retro britti-look

Tuntuu ettei talvi koskaan alkanutkaan ja kevät on jo ihan ovella. Nämä asukuvat on napattu jo itseasiassa viime vuoden puolella ennen joulua, mikä selittää lumisia maisemia heh. Asu tosin on edelleen ihan ajankohtainen, vaikkei Oslossa lunta nyt olekaan on viime päivät olleet kylmiä ja viimaisia. Juuri sellaisia sopivia alkukevään päiviä kun aurinko jo paistaa mutta sää onkin yllättäen aika pureva.


Nahkahousut on olleet mun viime aikojen lempparit ja varsinkin viikonloppuisin sonnustaudun niihin. En oikein jaksa töissä koko päivää istua nahkahousuissa, joten niiden käyttö painottuu selkeästi spesiaalimpehin tilaisuuksiin! Mustan ja beigen eri sävyjen yhdistelmä on varma valinta kun kaipaa päälle jotain neutraalia, mutta ei mustavalkoista tai harmaata. Tämä kauluspaita villapaita löytyi samalla reissulla kirpparilta näiden nahkahousujen kanssa ja se on niin täydellisen retro!

Tällä hetkellä oon innostunut retrosta ns. college / yliopisto lookista, eli pikeepaidoista ja kauluksista, rennoista collegeista ja liiveistä. Kuvitelkaa miltä yksityisissä brittiläisissä kouluissa näytti 90-luvulla niin tiedätte mikä just nyt kiinnostaa mua pukeutumisen suhteen! Tää ruudullinen kauluspaita-villapaita on juuri sitä ja koska oon jo vähän kevätpäissäni pukeutumisen suhteen, en malta odottaa että voin pukea tän villapaidan farkkujen ja loafereiden kanssa. Rennot brittivibat on taatut.


Tuntuu että tänä vuonna trendit keskittyy entistä enemmän vanhoihin klassikoihin ja perinteiseen pukeutumiseen, mistä mä tietenkin olen enemmän kuin innoissani. Näin maaliskuun kynnyksellä tuntuu että talvipukeutumiseen on vähän tullut jo ähky ja vaihtaisin mielelläni talvitakit jo kevyempiin versioihin. Onneksi omaan pukeutumiseen voi tuoda kevätfiilistä kevyemmillä materiaaleilla ja kerrostamalla. Tällä hetkellä retron britti-lookin lisäksi kiinnostelee kukkamekkojen pukeminen mustan poolon ja saappaiden kanssa. Kunhan päälle heittää paksun talvitakin niin tarkenee loistavasti kevyemmälläkin varustuksella. Vähän kyllä oon sitä mieltä, että takatalvi iskee vielä varmasti meille ennen kuin kevät saapuu kunnolla hah.


Ootteko tekin jo ihan kevätpäissä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli