RKNITS NOORA | HELPPO OHJE V-AUKKOISEEN VILLAPAITAAN

Tykkää-merkinnät

Kommentit

pinjasblog
pinjasblog,
Ihana neule! 😍 Luulen, että oma kärsivällisyyteni ei riittäisi niin pitkälle, että saisin tällaisen tehtyä, mutta tästä tuli kipinä kokeilla taas aloittaa jotakin pienempää käsityöharrastusta 😊
nouw.com/pinjasblog
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos!<3 se on hyvä aloittaa pienemmästä projektista ja sitten jos innostuu niin lähteä kokeilemaan vaikka villapaitaa! Ja yllättävän nopeasti paksulla langalla tulee myös kokonainen villapaita ;--)
nouw.com/reettapelli
holisticbeautycorner
holisticbeautycorner,
Ihana neule! Onkohan tämä ohjeisuts sopiva aloittelijalle? 😊)
nouw.com/holisticbeautycorner
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! hmm mun mielestä tää sopii hyvin aloittelijalle, tän ollessa aika yksinkertainen neule neuloa :---)
nouw.com/reettapelli
Lotta
,
Moi! Teen parhaillaan tätä ihanaa paitaa mutta mietin, että mitä tuo 2-2-2 -rytmi tarkoittaa takapuolen kavennuksissa? Vähennänkö siis kolme silmukkaa peräkkäin neljän ensimmäisen kerroksen alussa? 😊
ReettaPelli
ReettaPelli,
Hei! Tämä koodi tarkoittaa sitä, että jokaisen kerroksen alussa kavennetaan 2 silmukkaa, kolmella peräkkäisellä kerroksella :--) Ja molemmilla puolilla työtä! eli yhteensä kaventuu 12 silmukkaa työstä pois.
nouw.com/reettapelli
Sara
,

Moi! Minäkin innostuin tekemään tätä suloista neuletta 😊 Kyselisin vielä myös takapuolen kavennuksista tarkennusta kun kirjoitat, että molemmilta puolilta työtä kaventuu 6 silmukkaa, että tarkoitatko puolilla tässä takakappaleen molempia reunoja?

Eli 2 silmukan kavennus heti ensimmäisen oikean rivin alkuun ja 2 silmukan kavennus saman rivin loppuun? Ja sitten sama nurjalla kierroksella ja jälleen sama oikella kierroksella? Eli ikään kuin 2+2 per rivi kolmeen kertaan, jolloin silmukoita lähtee yhteensä se 12 kpl.

Kiitos jo etukäteen ja mukavaa joulua!

ReettaPelli
ReettaPelli,

Hei! Juuri niin, takakappaleen molemmat reunat 😊 Kavennukset tulee aina kerroksen alkuun, eli per kerros on vain 1 kavennuskohta: oikean kerroksen alkuun kavennetaan heti 2, neulo kerros loppuun normaalisti, käännä työ ja heti nurja kerroksen alkuun taas kavennus. Kavennukset tulee aina kerroksen alkuun ja molemmin puolin kolmeen kertaan!


Ihanaa joulua myös sulle! Toivottavasti tämä selvensi 😊

nouw.com/reettapelli
Johanna
,

Hei,

sinulla on aivan ihania neuleohjeita! Olen neulonut lähinnä sukkia, mutta nyt innostunut neulepaidoista. Tämä vaalean punainen perusneule vaikuttaa sopivan aloittejille ja tilasin heti langat!

Luin ohjeen läpi, mutta en löytänyt ohjeesta neuletiheyttä. Näin aloittelijana teen ns. varman päälle ja neulon aina koetilkun ensin varmistaakseni saman tiheyden kuin ohjeessa.

Mikä on tämän ihanan vaalean punaisen neuleen neuletiheys?

ReettaPelli
ReettaPelli,

Hei! Kiitos paljon ja ihana kuulla, että inspiroiduit kokeilemaan tätä! <3 Neuletiheys 10 puikolla neulottuna 10 cm x 10cm kokoiselle on 11 s x 16 kerrosta 😊

nouw.com/reettapelli
Johanna
,

Mahtavaa, tuhannet kiitokset Reetta!

Olisi huippua, jos neuletiheys olisi mainittuna kaikissa ohjeissasi! Niin ihania malleja 😀

ReettaPelli
ReettaPelli,

oot oikeessa, se pitäisi olla kyllä kaikissa mukana 😃 itse en vaan koskaan jaksa tehdä neuletiheyden kokeiluja niin se unohtuu sitten lisätä ohjeeseen mukaan. Laitan tän to do-listalle!

nouw.com/reettapelli
Sanni
,

Hei,

Olen juuri tekemässä tätä paitaa m-koossa ja nyt kun piti yhdistää hihat paitaan niin huomasin että paidan kainaloaukot on paljon isommat kun mitä hihasta muodostui... Osaisitko neuvoa mikä meni vikaan? Ihan ohjeen mukaan olen edennyt.

ReettaPelli
ReettaPelli,

Hei! Niistä pitäisi muodostua suurinpiirtein samankokoiset, toki käsialan eroavaisuudet voi vaikuttaa tässä. Jos hiha jäi liian pieneksi niin sitä saa helposti kasvatettua neulomalla muutaman lisäkerroksen tasona päättelyiden jälkeen lopuilla 12 silmukalla. Tällöin se hihan olkapää-osa muodostuu pidemmäksi ja riittänee sitten varmasti myös hiha-aukkoon!

nouw.com/reettapelli
Noora
,

Moikka,

Osaatko sanoa onnistuisiko tämän paidan tekeminen Dropsin Snow langasta?

ReettaPelli
ReettaPelli,

Hei! Onnistuu varmasti 😊

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli