rknits vol.1 ⎮ ilmainen neuleohjekirja!

RKNITS VOL 1>>


Oon täällä kuliessien takana työstänyt ensimmäistä osaa rknits neulehojelehdestä ja vihdoinkin se on valmis teille jaettavaksi! Halusin koota yksiin kansiin kaikki rakkaimmat rknits ohjeet ja haaveissa olisi julkaista tulevaisuudessa toinen osa rknits ohjeita omana julkaisunaan! Toivottavasti tykkäätte <3


rknits vol 1 sisältä löytyy 9 tuttua rknits ohjetta, mutta oon lisännyt enemmän kokoja niihin neuleisiin joista aiemmin oli vain yksi koko. Mun tavoitteena on aina se, että mun ohjeista löytyisi kolme kokoa (s-m-l), eli jos oot kaivannut johonkin neuleeseen toista kokoa, niin suosittelen kurkkaamaan tämän!


RKNITS VOL 1>>Huh tuntuu hassulta että nyt tää on julki, vaikkei tää mikään salaisuus tai uusi projekti ole ollutkaan! Teidän antama palaute ja kannustus ohjeita kohtaan on ehdottomasti ollut mun isoin inspiraatio ja motivaattori näiden ohjeiden puhtaaksi kirjoittamiseen! Muuten ne olisi tosiaankin vain ihme muistiinpanoina ja merkintöinä mun vihossa ja todennäkösesti en niistä itsekään ymmärtäisi mitään. Aina jos kaipaan vähän tsemppiä ja piristystä niin käyn selaamassa teidän instajulkaisuja #rknits alta <3


Joten klik klik kirjasen pariin ja kertokaa mitä tykkäätte! >>RKNITS VOL 1


Tykkää-merkinnät

Kommentit

EmmaKoo
EmmaKoo,

Hei vau, ihana ajatus koota nää ns. yhtiin kansiin 😍 Oon kateellisena seurannut sun neulomisprojekteja aina sieltä alusta saakka, ja pitäisi ehdottomasti itsekin kokeilla tehdä yksi neule ihan vaikka huvin vuoksi!

nouw.com/emmakoo
ReettaPelli
ReettaPelli,

Kiitos! <3 ja miten ihana kuulla, että oot seurannut niin pitkään! Ehdottomasti kokeiluun villapaita ;--)) Mutta varoitan että siihen voi jäädä koukkuun!

nouw.com/reettapelli
Hanna
,

Oi vitsi! Neulomasi paidat ja pipot ovat niin ihania ja ihan mahtava juttu että jaoit ohjeet lukijoillesi! 🤗 Ohjekirjan visuaalinen ilme on kaunis ja itse ohjeet kivan selkeitä.

ReettaPelli
ReettaPelli,

Voi kiitos ihana saada tälläistä palautetta! 🥰 Juuri tuo selkeys ohjeissa on itselle tärkeä juttu ja kiva myös kuulla että visuaalinen ilme toimii!

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli