ROADTRIP ETELÄ-NORJA

En tiedä huomasiko kukaan, mutta unohdin täysin eilisen maanantain postauksen! Hah en tiedä koska mulle, vaiko koskaan, olisi käynyt näin, mutta jotenkin elin päivää johon blogi ei kuulunut. Tulin eilen sunnuntai iltana kotiin Suomeen ja heti maanantain menin töihin, jonka jälkeen olin ihan kanttuvei. Univelka ja vaativa duuni ei oo otollisin yhtälö blogi inspiraation suhteen. Sen sijaan vietin illan pelaten sulkapalloa, heitellen frisbeetä ja käyden saunassa perheen kanssa. Ja niin päästään siihen, tähän tiistai-aamun postaukseen!

Viime viikonloppuna tehtiin pieni roadtrip Etelä-Norjaan! Vuokrattiin pieni Airbnb asunto Nevlunghamn nimisestä pikkukylästä ja vietettiin aikaa haikaten rannikkioa vähintään 15km edestakaisin. Kävin uimassa kolme kertaa hyisen kylmässä meressä ja vitsit sitä tuntee olevansa elossa siinä hetkessä. Makoiltiin hiekkarannalla ja oltiin lomalla. Vaikka oltiinkin vain vajaan parin tunnin ajon päästä Oslosta ja viivyttiin vain muutama päivä, tuntui että oltiin paljon kauempana ja pidempään. Suosittelen jokaiselle pientä irtiottoa lähikaupunkiin ja kotimaan reissaamista! Mä haluan entistä enemmän nauttia lähimatkailusta ja pohjoismaista. Voin suositella eteläistä Norjaa lämpimästi jos kaipaa valkotaloisia rannikkokaupunkeja ja kivikkoisia kallioita. Niin usein Norjassa reissatessa tulee suunnattua vain pohjoiseen tai korkealle, mutta Etelä-Norja on ihmeellinen myös.


Ylläoleva kuvakollaasi on pieniä hetkiä viikonlopulta, toivottavasti niistä tulee teille yhtä hyvä ja rauhallinen fiilis kuin mullekin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Olet kyllä uskalias! En tiedä jos pääsen eroon talviturkistani tänä kesänä 😃 Ihania kuvia! <3
nouw.com/ladolcemusica
ReettaPelli
ReettaPelli,
haha yllytyshullu ja jääräpää ehkä enemmän XD kyllä varmaan tätä menoa vedet lämpenee loppukesään mennessä kunnolla ja säkin pääset uimaan ;--)) kiitos!<3
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli