RUUTUBLEISERI JA FARKKUHAME

Tää bleiseri ja Vagabondin* nilkkurit on mun kaksi vaatekaapin ehdotonta suosikkia! Tuntuu ihan kuin palaisi kotiin kun vedin ne nyt ekaa kertaa syksyllä takaisin päälle ja jos jotkut vaatteet/kengät on niin mua niin ne on sit nää. Oon yrittänyt muistuttaa itseä siitä, että nyt vielä pitää ottaa hyöty irti siitä, että voi pitää lyhyttä helmaa lämpimämmän muun asun kanssa. Mä kun niin innostun taas farkuista ja syyspukeutumisesta, että unohdan ihan tän parhaan pukeutumishetken haha!

Koska tykkään tästä bleiseristä just farkkujen kanssa niin paljon, halusin myös kokeilla sitä frakkuminin kanssa. Ja hyvältä näyttää! Minihame ja nilkkurit on myös yksi aivan älyttömän hyvä kombo, koska hameen helma on niin lyhyt niin voi huoletta laittaa jalkaan vähän pidempää vartta. Jos saan antaa yhden stailausvinkin hameen/mekon ja bleiserin yhdistelmälle, niin sanoisin, että kokonaisuus näyttää paremmalta mun silmään silloin kun hameen helma ja bleiserin helma on suurinpiirtein samalla tasolla.

Haluan kyllä nyt ottaa vielä ilon irti näistä keleistä ja hetkistä kun tarkenee vielä lyhyellä helmalla ja esimerkiksi midimittaisilla culottes-housuilla ja hameilla. Varsinkin kun viime kesä oli niin kuuma, etten oikein päässyt käyttämään mitään midimittaista. Paras syksyinen asukombo on mun mielestä se, että yhdistellään vähän kesäistä ja talvista keskenään!


En oo varmaan ainut, jonka mielestä nää kelit on ihan parhaita pukeutumisen suhteen?

*VAGABOND NILKKURIT SAATU

Tykkää-merkinnät

Kommentit

RoosaR
RoosaR,
Alkusyksy on ehdottomasti pukeutumisen parasta aikaa!♥ Upeat look xx
nouw.com/roosar
ReettaPelli
ReettaPelli,
Niin on! Kiitos ihana <3
nouw.com/reettapelli
Alisatalasma
Alisatalasma,
Aivan ihana asu!<3
nouw.com/alisatalasma
ReettaPelli
ReettaPelli,
Oi kiitos 😘 tää tuntui päällä tosi omalta 😊
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli