RUUTUHOUSUT JA DR MARTENSIT VOL. 2

SLOW FASHION

En tiedä oonko ainoa, jolle vuoden vaihtuminen on ollut vähän väsyttävä juttu. Töihin paluu viime viikolla, vaikka kyseessä oli vain 2 päivää, tuntui älyttömän väsyttävälle ja olin erittäin kiitollinen viikonlopusta. Tähän tietenkin saattaa myös vaikuttaa, että oon ekaa kertaa kahteen ja puoleen vuoteen vähän kipeänä ja energia tasot on varmaan senkin puolesta vähän vähissä. Ei ehkä se täydellisin uuden vuoden alku, koska illuusio tähän aikaan on se että kaikki puhkuu energiaa ja intoa toteuttaa unelmiaan. Mä kun taas en meinannut saada tähän postaukseen mitään tekstiä kirjoitettua. Ainut asia missä voin todeta onnistuneeni tänä vuonna jo, on mun lukemistavoite. Edelleen porskutellaan hyvällä malilla ja otin tällä kertaa luettavaksi mun all time lempparin Taru Sormusten Herrasta. En muista monesko kerta tämä on kun oon sen lukenut, mutta vanhan hyvän kirjan ääreen palaamisessa on jotain ihanaa.

Mun tän vuoden ekaan viikonloppuun on siis kuulunut yöpaidassa hengailua, lukemista ja neulomista. Just mitä mä tarvitsinkin! Ja tuntuu että yskäkin on aikalailla tällä levolla voitettu ja mulla saattaa olla jopa energiaa hyvin varastossa uuteen työviikkoon. Tää asu ei siis ole tältä viikonlopulta, koska oon tosiaan ollut pyjamassa melkein koko viikonlopun, vaan viime vuodelta (heh huonoin vitsi ikinä) kun olin vielä Porvoossa. Hehkutin ruutuhousujen ja Dr Martensien komboa jo syksymmällä ja mun rakkaus ruutuhousuja kohtaan on vain kasvanut tässä syksyn mittaan. Ne näyttää niin älyttömän hyviltä villapaitojen kanssa! Ja villapaitojahan mulla löytyy. Julkaisin hetki sitten instan storyn puolelle todistusaineistoa mun villapaita hulluudesta XD


Multa ei nyt tähän iltaan irtoa enää mitään viiltävää analyysia asukokonaisuudesta, muutenkuin että se on kiva mun mielestä. Valkoinen villapaita ja teddytakki on just hyvät yhdessä ja tykkään myös kontrastista minkä sitten tumma alaosa tuo kokonaisuudelle.


Toivottavasti teillä on ollut kiva vuoden alku ja jos ois tälle vuodelle toivepostaus-aiheita, niin jättäkää niitä kommenttiboksiin! Musta on ihana kuulla ja inspiroitua teidän postausideoista ja aiheista joista te olisitte kiinnostunut lukemaan. Pakkohan se on myöntää että valitettavasti multa ei aina löydy takataskusta uutta postausideaa, joten siksi onkin nyt teillä mahdollisuus toivoa jotain ja mä yritän parhaani mukaan toteuttaa tänä vuonna!

Likes

Comments

JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Aivan upeita kuvia!! Törmäsin sun blogiin ja tää vaikuttaa todella ihanalta ja rennolta. 😊
Mukavaa vuoden alkua sullekin! <3
nouw.com/juliaheikkinen
FashionStatement
FashionStatement,
voi ihana sinä, kiitos paljon <3 ihana kuulla ja tervetuloa! :---))nouw.com/fashionstatement
Birgitta
Birgitta ,
Postausta sinun neulomisprojekteista ehdottomasti! 😊 <3
FashionStatement
FashionStatement,
niitä on ehdottomasti tulossa! Mulla on työn alla itseasiassa pari ohjetta, jotka odottaa vain sitä että saisin ne kirjoitettua loppuun :----D Pari villapaitaa tuli myös joululahjaksi, niin piti malttaa niiden julkaisun kanssa nyt joulun jälkeiseen aikaan!nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229