SALAISUUS HUOLITELTUIHIN MUTTA RENTOIHIN ASUIHIN


Mulle pukeutumisessa ehdottomasti tärkein on se, että mulla on mun vaatteissa ja asuissa hyvä olla. Tää tarkoittaa usein myös sitä, että mä haluan pukeutua mahdollisimman mukavasti. Mukavuus ei kuitenkaan mun mielestä tarkoita vaan verkkareita ja ajan mittaan oonkin kehittänyt itselleni taidon koota rentoja asukokonaisuuksia, jotka on myös huolitellun näköisiä.

Salaisuus tähän kaikkeen on housuissa ja alaosissa! Yläosat on harvemmin epämukavia, jos ne on oikean kokoisia, hyvin istuvia ja päällä pysyviä, kun taas mulla kompastinkivenä on useammin housut ja hameet. Housut ja vyötröt on mun mielestä hyvinkin epämukavia ja kotona vietän aikaa lähinnä yöshortseissa ja trikooshortseissa. En mielelläni pue päälle ulos lähtiessänikään mitään epämukavaa, joten mun tyylin kulmakiviksi on muodostuneet hyvin istuvat puvunhousut ja cuottes-housut ja rennot mommy farkut.

Mulla on vähän huvittava kysymys minkä kysyn itseltäni aina housuja ostaessa selvittääkseni onko ne tarpeeksi mukavat ja hyvät päällä. Mietin aina että voisinko lentää tai matkustaa nämä päällä ja jos vastaus on kyllä, on housut tarpeeksi hyvät mun kaapppiin! Jos vastaus on ei, tiedän että en tule näitä ensimmäisenä mun pinosta tavoittelemaan normaalissa arjessakaan. Mä yksinkertaisesti menen aina mukavuus edellä vaatevalintojen suhteen. Rakastan farkkuja jotka tosiaankin on 100% puuvillaa ja 0% joustoa ja tän vuoksi vähän rennommat mallit on mukavampia päällä! Mommy farkut on mun mielestä oikein puettuna hyvinkin huolitellun näköisiä päällä.

Farkkujen lisäksi mun lempparihousuja on juurikin istuvat, liehuvat, laskeutuvat ja lepattavat puvunhousut. Omistan vinon pinon erimallisia ja kuosisia ja pituisia puvunhousuja, mutta kaikille niille on yhteistä se, että niissä on kuminauhallinen vyötärö. Mikään ei oo mukavampaa kuin joustava vyötärö housuissa, koska minä ainakin pitkään istuessani turpoan muutaman koon isommaksi :'--D Suorat housut on väkisinkin hyvän näköiset ja antaa huolitellun vaikutelman ja ne voi yhdistää melkein mihin tahansa yläosaan.

Mun tän hetken lempparihousut on ehdottomasti nämä gingham-ruudulliset. Rakastan näiden leveitä lahkeita, jotka toimii niin nilkkurien kuin tennareiden kanssa. Teepaidan ja tennareiden kansa nämä housut on hyvinkin rennon näköiset, mutta kuitenkin huolitellut. Klassinen korkeakauluksinen mustan teepaidan kanssa nämä housut ja tämä asu on mun mielestä jopa toimistokelpoinen! Riippuen tietenkin pukukoodista.


Merkkaako teille vaatteiden mukavuus yhtä paljon kuin mulle? ;---)


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta
Reetta,
ehdottomasti vaatteiden tulee olla täälläki rentoja ja mukavia päällä, mutta näyttää samalla hyvälle! oon hulluna inspiroitunu sun tyylistä nykyään ja sen takia omaki vaatekaappi käy pikkuhiljaa muutosta läpi ja haluan että jatkossa siellä on mulle toimivia juttuja mitä on helppo yhdistellä ja säästyy samalla heräteostoksilta 😊 mutta rentoon ja tyylikkääseen pukeutumiseen pitäis vielä yhdistää käyttövaatteet, eli mitä päälle kun on - 20 astetta ja pitäis pyöräillä muutama kilometri kouluun/töihin 😃 tässäpä siis postaushaastetta toimivasta, rennosta ja tyylikkäästä kerrospukeutumisesta! mukavaa syksyn alkua 😊
FashionStatement
FashionStatement,
ääk kiitos paljon! Ihana kuulla että oon onnistunut inspiroimaan :---)) Haha toi onkin pahin....käyttövaatteet ja oman tyylin yhdistäminen :'--D Mä en oo aina se paras kerrospukeutuja, mutta yritän tänä talvena ottaa itseäni niskasta kiinni ja olla palelematta! Joten mä laitan tän postaustoiveen talteen vähän kylmempiä kelejä varten ja yritän haastaa itseni tän asian suhteen myös. Ihanaa syksyn alkua sulle myös! :---))
nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229