SARJAMURHAAJA SILMÄLASIT


Sarjamurhaaja silmälasit tai sitten silmälasit, jotka aikoinaan löytyi esimerkiksi mun papalta. Ja nyt myös multa :---D Oon koukussa silmälaseihin ja erityisesti vähän nörttilaseihin, jotka näyttää iiihan vähän junteilta mutta kuitenkin aika cooleilta. Kun on vuosia käyttänyt non-stoppina piilolinssejä alkaa silmälasit (varsinkin siistit sellaiset) tuntua aika kivalle vaihtoehdolle. Laseilla saa niin paljon ilmettä asuun ja laseja vaihtamalla muuttuu koko asun fiilis. Varsinkin meikkaamattoman naaman kanssa, lasit toimii mitä parhaiten. Välillä musta tuntuu että naama on vähän alaston ilman meikkiä, mutta kun laittaa lasit nenälle on paljon laitetumpi olo ja oon heti valmis astumaan ovesta ulos. Oon pitkään haaveillut kultaisista pokista, mutta tuntuu että joka paikassa myynnissä on vain hopeasankaisia metallikehyksiä. Koska käytän muuten aina oikeastaan pelkästään vain kultaa, tuntuu hopeat lasit vähän vääriltä. 
Vihdoinkin löysin sopivat kultaiset kehykset. Tilaan lasini aina netistä ja löydettyäni Extra Optical nimisen verkkokaupan oon ollut ihan myyty. Tämä nettikauppa ei tosin valitettavasti vielä toimita Suomeen, mutta ilmeisesti pian sekin on mahdollista!
Näiden lasien lisäksi oon koukussa farkkuun ja siniseen. Tämä asu on ihan lemppari atm ja tuntuu että voisin käyttää farkkutakkia joka päivä ja ihan kaiken kanssa! Bongasin sinivalkoraidallisen kauluspaidan ja farkku kombon ja pakko myöntää että se toimii ihan super hyvin. Jos tästä kokonaisuudesta haluaa vähän kesäisemmän, vaihtaisin farkkujen tilalle farkkuhameen tai farkkushortsit. Tää tulee olemaan mun ehdoton go-to asu! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli