SATUNNAISIA AJATUKSIA TÄLTÄ VIIKOLTA

LIFE, SLOW FASHION

Olen suunnilleen viikon verran tuijottanut tämän postauksen tyhjää tekstikenttää. Pää lyö täysin tyhjää siitä mitä mä haluaisin näiden kuvien yhteyteen kirjoittaa. Mulla on tavoitteena ja tapana se, että jokaisessa postauksessa olisi jonkinlainen punainen lanka, jokin aihe joka liittyy joko löyhästi tai tiiviisti postauksen kuviin. Kun on kirjoittanut monta vuotta siitä mitä on päälleen pukenut, alkaa sitä pikkuhiljaa tuntumaan siltä että alkaa toistamaan itseään. En kuitenkaan ole koko viikkoon keksinyt mitään teemaa näiden kuvien ympärille, vaan mielessä on pyörinyt satunnaisia ajatusten ja tekstin pätkiä. Joten tässä siis, satunnaisia ajatuksia tältä viikolta.


Tajusin että siitä tietää matkustavansa 'liikaa', jos kaikki kosmettiikka on jo valmiiksi sopivan kokoista käsimatkaan pakattavaksi. Mulla ei ole tapana ostaa mitään yli 100ml, koska tiedän että sitä ei voi ottaa kässäriin ja silloin se jäisi joko Suomeen tai Norjaan pysyvästi. Reissaan lähes aina tätä väliä pelkän käsimatkan voimin ja musta on kehittynyt suorastaan pakkausvelho sen suhteen mitä kaikkea voikaan yhteen käsimatkatavara laukkuun mahduttaa. Nytkin kirjoitan tätä juuri ennen kun suuntaan kentälle. Lentokentälle menosta on tullut yhtä tuttua puuhaa, kuin mistä tahansa muusta matkustamistavasta.

Tunnen hirveän isoa syyllisyyttä siitä, että nukun pitkään. En tiedä miksi muhun on iskostunut sellainen ajatus, että arkipäivisin yhdeksään nukkuminen on suorastaan yksi perisynneistä. Jos kerran mulla on nyt ollut mahdollisuus nukkua pidempään, niin miksi en sitä voisi tehdä? Miksi siitä pitää tuntea syyllisyyttä? Mä oon erittäin aamu-uninen ihminen ja todellinen iltavirkku. Mun on melkein mahdotonta saada unta ennen 12, jos en ole jostain syystä erityisen väsynyt muuten.

Mä olen parhaimmillani silloin kun mulla on sopivasti tekemistä. Gradun suhteen nyt elellään vähän suvanto vaiheessa ja mulla ei ole oikein tietoa siitä mikä on seuraava askel sen suhteen, kun odottelen palautetta professorilta sen suhteen mitä olen jo tehnyt. Ja tämä odottelu tekee mut hulluksi, mä en saa mitään aikaan ja vietän päivät tuijotellen tätä tietokoneen ruutua. Takaraivossa se pieni ääni hokee koko ajan että mun pitäisi tehdä jotain gradun eteen, tai muuten olen kamala laiskimus, mutta mä oon päässyt jo siihen tilaan etten osaa tehdä mitään. Kun mä oon tarpeeksi kauan ilman jotain projektia/tavoitetta/deadlineä meen apaattiseen tilaan, jolloin en osaa tehdä enää mitään. Jos kyseessä olisi jokin mu projekti kuin gradun kirjoittaminen, olisin varmaan osannut itse keksiä seuraavan vaiheen, mutta koska gradun tekeminen on mulle täysin uutta ja en osaa yhtään sanoa onko se teksti mitä oon nyt tuottanut noin 50 sivua kultaa vai ihan shaibaa, niin en osaa tehdä mitään eteenpäin ennenkuin saan jonkinlaista palautetta. Joten tässä mä pyörittelen peukaloitani ja tunnen oloni laiskaksi.

Oon saanut pakkomielteeksi että mä haluan uuden objektiivin, mutta mun täytyy odotella veronpalautuksia että voin ostaa sen itselleni. Ja tämäkin odottelu tekee mut melkein mielipuoleksi, koska olen varma, että se ehtii myydä loppuun ennen sitä. Päätin myös että haluan myydä mun Olympus M.Zuiko 45mm kiinteän ja ja 9mm bodycap kalansilmä objektiivit uuteen kotiin, koska tämä uusi linssi korvaa ns. molemmat. Joten jos jotakuta teistä kiinnostaa jompikumpi/molemmat näistä niin ottakee muhun yhteyttä sähköpostilla: reettapellikka@hotmail.com ! Molemmat linssit on käytettyjä, mutta edelleen todella hyvässä kunnossa ja palvelevat vielä kauan. Ostin itselleni 25mm linssin ja sen myötä 45mm on jäänyt hyvin vähälle käytölle ja sen vuoksi päätin että parempi jos joku muu voi sitä käyttää, kun että se istuu vain mun kameralaukussa. Eli jos kiinnostaa, niin laita tosiaan meiliä ;--)

Loin myös uuden instagram tilin pitkän pohdinnan jälkeen, joka on omistettu mun reissukuville! Tili löytyy nimellä @reettapellikka ja olisi huippua jos kävisitte sitä kurkkaamassa ja seuraamassa. Tarina tän tilin takana on se, että mä otan ihan hirvittävän paljon reissussa aina kuvia ja tuntuu että monet niistä ei sovi/en ehdi postaamaan niitä mun päätilille, minkä vuoksi ne vaan jää tietokoneen uumeniin. Mä rakastan reissukuvaamista ja halusin tosiaankin omistaa niille kuville kokonaan oman tilin! Eli jos reissu/luonto kuvat on jotain mistä sä tykkäät ja tykkäät edes vähän mun tyylistä kuvata, niin sit tää tili on just sulle :---))

Fiilistelen paljon tän asun housujen ja kenkien komboa, miten voi näyttääkkään niin kivalle vajaamittaisten ja vähän leveiden lahkeiden yhdistäminen nilkkureihin! Oma tekemä villapaita on päätynyt päälle jo vaikka kuinka monta kertaa, mutta blogin puolelle vasta nyt. Vaaleanpunainen tuo kummasti eloa muuten kokonaan mustaan asukokonaisuuteen. Jos haluaa pukeutua mukavasti, niin suosittelen ehdottomasti trikoomaisia housuja, nämä housut on päällä yhtä mukavat kuin legginsit, mutta paksun kankaansa ja mielenkiintoisen leikkauksen vuoksi nämä näyttää ihan normaaleilta housuilta!

Hei, ihanaa joulukuuta ja uutta viikkoa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
paras takki 👌🏼😉 t. samis Ja joo, täällä pientä pää lyö tyhjää- meininkiä myös havaittavissa, mutta näitä tulee välillä 😅😅
nouw.com/essiesophie
FashionStatement
FashionStatement,
Tää on! 😉 Haha joo näitä tulee kyllä välillä ja aivot on ihan jossain lukossa kirjoittamisen suhteen.. Toivottavasti pian menisi ohi 😅
nouw.com/fashionstatement
peleistasometukseen
peleistasometukseen,
Tosi hyvä taustan valinta👍👍
nouw.com/peleistasometukseen
FashionStatement
FashionStatement,
Kiitos! 👌✨
nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229

lue myös nämä