SE IHAN TAVALLINEN ASU


Ylläoleva kombo, levikset ja iso miesten teeppari on mun vakio varuste kun lähden täällä ovesta ulos. Ennen reissua omistin vain "naisellisia" rentoja teepaitoja, mutta täällä oon tarkoituksella ostanut miesten puolelta muutaman kunnon oversized teepparin. Kaikista kätevimpiä ne on rannalla, kun yrittää vaivihkaa sujahtaa ulos uikkareista :---D Rento puuvilla tuntuu iholla mukavalle myös lämpimällä kelillä ja väljä malli on the best. Kaukana on ne ajat jolloin mä nautin makkarankuori toppeihin sulloutumisesta! Bombertakki ja Timbat on myös the best. En tiedä enää mitä tekisin ilman Timberlandeja, ne toimii tilanteessa kuin tilanteessa, kesät talvet. Nämä on ahkeran käytön myötä muotoutuneet mun jalkoijen muotoisiksi, jonka vuoksi nämä on myös mitä parhaat haikkaus kengät. Thank god, että muotiin tulee joskus myös asioita jotka on käytännöllisiä! 
Vaikka yleensä yritän kuvailla blogiin niitä hyviä asuja (mitä ikinä tää sitten meinaakaan) on välillä ihan virkistävää itsellekkin ikuistaa niitä normaaleja, tavis asuja. En kyllä kehtaa väittää että ne mun 'kunnolliset' asut on mitään kovin kummoisia luomuksia, mutta harvemmin niitä kaikista arkipäiväisimpiä farkkushortsi + teepaita kokonaisuuksia jää kameran muistikortille. Tän vuoden missioksi voisi ottaa tavis-asujen ikuistamisen?
Heräsin just melkein tunnin liian pitkiltä päiväunilta ja olo on kyllä sen mukainen. En oo ihme kyllä täällä oikein ottanut päiväunia, vaikka Norjassa päiväunet oli melkein jokapäiväistä herkkua. En osaa ottaa sellaisia hyviä maksimissaan puolen tunnin päiväunia, vaan ne venyy aina yli tuntiin. Mun mottona tosin toimii, että nukkumiseen käytetty aika ei oo koskaan hukkaan heitettyä. Rakastan nukkumista. Hassua tosin miten elämä aivan toisella puolella palloa, valuu hiljalleen samoihin uomiin kuin Suomessakin kotona ollessa. Valvon aina liian myöhään, koska vasta kun kaikki muut lopettavat meidän heikon wifin käytön, on se tarpeeksi nopea tv-sarjojen katsomiselle. Herätys on aina liian aikaisin ja juon kahvini talon isoimmasta mukista. Vetkuttelen yökkäreissä vähän turhan pitkälle päivään ja jumitun koneelle, jos ei päivälle oo mitään muuta ihmeellistä suunnitelmaa. Kunnianhimoisesti ennen reissua ajattelin että täällä jokainen päivä tulee olemaan erityinen, mutta niin vain se arki(loma) iskee vasten kasvoja ulkomaillakin. 
Oon kyllä ollut onnellinen tästä seesteisestä ei-velvollisuuksia lomasta. Täytyy tunnustaa että just tätä mä kaipasinkin mulle normaalia pidemmän työputken ja opiskelujen jälkeen. Ihan hyvä vetää happea ennenkuin gradun kirjoittaminen alkaa, näin ainakin itselleni uskottelen. Yritän olla kokematta huonoa omaatuntoa siitä etten suorita jotain. Mulle luonteenomaisesti tulee mulle huono omatunto siitä etten tee just nyt jotain tavoitteenomaisesti. Tuntuu hassulle kun ei ole sitä tavallista to-do listaa tai pakkoa edes opiskella. Oon yrittänyt selittää itselleni että nyt on ihan ookoo olla vain ja tehdä normaaleja lomajuttuja. Käydä keskustassa kävelyllä tai ottaa aurinkoa uima-altaalla. Tai lukea kirjaa koko päivä. Gradua ehdin kyllä kirjoittaa täältä tulon jälkeenkin ihan tarpeeksi. Kai tää on tää suorittamis-syndrooma, jossa vertaan itseäni ja "laiskotteluani" muiden saavutuksiin. 
Chill out! :--D 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli