SECOND HAND ASUKOKONAISUUS 1

SECOND HAND LOOKS, SLOW FASHION

kuvat: Tehri Suanto


Oon täysin ihastunut erilaisiin setteihin! Housupukujen lisäksi oon erittäin fiiliksissä samanlaisista alaosa + yläosa kombinaatioista, kuten juurikin näissä kuvissa näkyvästä sinisestä setistä. Samanlainen yläosa ja alaosa on maailman helpoin asukokonaisuus,, kun päätettäväksi jää pelkästään kengät ja loput asusteet. Luulisi, että mulla näin tyylibloggaajana ois tietotaitoa erilaisten asukokonaisuuksien luomiseen, mutta todellisuudessa mä oon just se joka on ihan sormisuussa kun yritän luoda jotain mielenkiintoista päällepantavaa! Vaikka voisi luulla, ettei setit just ois kovin monikäyttöisiä, koska ylä- ja alaosa on jo päätetty, mä oon sitä mieltä että pelkästään kenkiä vaihtamalla saa koko asulle aivan uuden ilmeen. Mä halusin nimenomaan valita tän naisellisen kokonaisuuden seuraksi hyvin maskuliiniset ja vähän 'kömpelön' näköiset herrainkengät! Ne muuttaa heti tän asun luonnetta ja tekee siitä rutkasti mielenkiintoisemman, verrattuna siihen, että olisin valinnut jalkaan sirot pikkukengät.

Tämä asu on muutenkin aurinkolaseja lukuunottamatta täysin second hand asusteista koostettu! Tämä hame- ja pusero-setti on alunperin äidin vanha ja sen ilmeen saa helposti päivitettyä tähän hetkeen sopivaksi kietaisemalla puseron solmulle ja kääntämällä sen kaulukset sisäpuolelle. Pienillä jutuilla saa superhelposti vintagevaatteet näyttämään ajankohtaisilta. Mulle tulee aina jotenkin erityisen hyvä mieli siitä kun puen päälle kokonaisuuden, joka muodostuu käytettynä ostetuista tuotteista. Ihan kuin tekisin päivän hyvän teon haha... Haluan olla kävelevä todiste siitä, että myös second hand vaatteilla voi näyttää hyvältä ja 'trendikkäältä'. En sinänsä tavoittele sitä, että näyttäisin trendikkäälle, vaan sitä että näyttäisin omalta itseltäni valitsemissani asukokonaisuuksissa. Plussaa tietty myös siitä, ettei näytä suoraan kasikyt luvulta repäistyltä! Mutta kuten jo sanoinkin, pienillä muutoksilla on älyttömän helppo päivittää look 2010-luvulle.

Mä haluan ottaa tavoitteeksi, lisätä näiden second hand/DIY asukokonaisuuksien määrää täällä blogissa ja ne löytyy nytten jatkossa second hand looks -tägin alta kootusti! Tän tägin alta löytyy asukokonaisuudet joissa on kaksi tai enemmän second hand (diy) vaatetta tai asustetta mukana. Jotta tää mun tavoite onnistuu, uskon että tuun jatkossakin keskittämään omat shoppailut kirppareille ja pyrin toteuttamaan yhä enemmän diy-projekteja. Mä tiedän ettei musta koskaan tule tyyppiä, joka aniharvoin ostaa uusia vaatteita ja jolla on pieni kapselivaatekaappi. Oon aivan liian koukuttunut vaatekokeiluihin ja itseni ilmaisemiseen muodin kautta. Tän vuoksi haluan advokoida voimakkaammin sitä, että miten paljon parempi se on ympäristön kannalta jos meistä jokainen ostaisi enemmän käytettynä. Ja koska mikään ei ole parempi kuin omalla esimerkillä tän näyttäminen, tulee blogissa yhä voimakkaammin näkymään second hand teema ;--)


Likes

Comments

jenniifersplace
jenniifersplace,
Ihana toi mekko!! 😊nouw.com/jenniifersplace
FashionStatement
FashionStatement,
Voi kiitos 😘 oma lemppari 🙈nouw.com/fashionstatement
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Ihan täydellinen asu ja kirppikseltä tekee kyllä aina niin upeita löytöjä! <3nouw.com/emmikristiinan
FashionStatement
FashionStatement,
Voi kiitos 😘😘 oon samaa mieltä!nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229