SILKKIHUIVI

SLOW FASHION

Näistä kuvista näkeekin millaisessa pääkallokelissä täällä Oslossa nyt saapastellaan. Joka puolella on kaikki kadut aivan peilijäässä ja Norjalaiset tuntuu olevan aika säästeliäitä hiekoittamisen kanssa. Tällä hetkellä kenkävalinta on tosiaankin maiharit or die.

En tiedä käyttääkö enää kukaan Timberlandeja? Niiden valtakausi taisi päättyä viime talvena viimeistään ja tuntuu ettei niitä oikein näy enää kenenkään jalassa. Paitsi mun! Mä rakastan edelleen mun Timberlandeja ja koska oon käyttänyt näitä niin paljon (muun muassa kaikilla haikeilla Uudessa-Seelannissa) nämä on maailman mukavimmat kengät jalassa. Ja plussaa tietenkin siitä, että nää jalassa pysyy kutakuinkin täällä pystyssä. Mulla on mun kenkäkokoelmassa mustat utility bootsit myös, mutta välillä ruskeat timbat tuo asuun jotain sitä rouheutta ja rentoutta mikä muuten jäisi puuttumaan. Erityisen paljon tykkään siitä, miltä ne näyttää näiden vajaamittaisten ja leveälahkeisten mustien housujen kanssa! Vähän sellainen fiilis tässä asussa, että kaikki ei oo niin loppuun asti suunniteltua, mutta yllättäen se toimiikin nerokkaasti.

Kerroinkin viime postauksessa siitä, miten tänä talvena huivit ei oo tuntuneet omalta jutulta yhtään ja että oon tänä vuonna turvautunut poolokauluksisiin villapaitoihin. Joinain päivinä tuntuu, että sekään ei kuitenkaan riitä ja varsinkin villapaidat joissa on vähän löysempi ja ohuempi kaulus, päästää viimaa lävitsensä. Tähän oon kehittänyt ratkaisuksi ohuen silkkihuivin sitomisen kaulaani poolon alle! Se on erittäin huomaamaton ja sen voi täysin piilottaa paidan alle, tai sitten nostaa vähän pilkottamaan poolon yläpuolelle, jolloin asuun tulee yksi kerros ja roimasti mielenkiintoa lisää. Varsinkin aito silkkihuivi lämmittää ihanasti ja tuntuu kauniille kaulaa vasten (estäen myös mahdollisen kutinan villapaidasta!), mutta tähän tarkoitukseen käy loistavasti myös esimerkiksi puuvillainen neliöhuivi.

Yksinkertaiset kokonaisuudet, kuten tämäkin, on ehdottomasti mun lemppareita ja tykkää siitä miten pienillä ykistyiskohdilla saa asuun vähän elävyyttä. Mun luotto yksityiskohdat on ehdottomasti tämä kipparilakki, pappa-silmälasit ja silkkihuvit, joko kaulassa tai hiuksiin sidottuna! Pakko myös sanoa se, että tietenkin vähän erikoisemmalla takilla saa asun kuin asun eloon ja siihen tarkoitukseen tämä untuvatäkkitakki on täydellinen.

Likes

Comments

NennaKalsi
NennaKalsi,
Siis toi takki ja koko outfit on niin kiva! 😍nouw.com/nennakalsi
FashionStatement
FashionStatement,

huh kiitos! Tää takki on ihan unelma ja tekee joka asusta hyvän näköisen😍

nouw.com/fashionstatement
mirellatraskelin
mirellatraskelin,

Vitsi mikä takki! 😍

nouw.com/mirellatraskelin
FashionStatement
FashionStatement,

eikö😍 tää on ihan täydellinen!

nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229